Kjendisparty, yeah

God kveld Norge feirer 15 år og inviterte i går alt som kan krype og gå av tv-folk til fest i Oslo. Både A-kjendiser og mange B, C, D og en og annen F og G-kjendis. Voila! Der var jeg vettu! G (eller kanskje Ø?) kjendisen ;)
Tok med meg Torbjørn på fest.

Dorthe ankom i en enooooorm racerbåt i solnedgangen :)

Hun er faktisk 50 (!) år - snakk om å holde seg godt!

Jeg overdriver ikke når jeg sier at det var A-kjendiser der assa, vi satt på samme bord som disse to.

En artig kveld!

I dag skjer det helt andre ting! I dag er det nemlig duket for to barnekonserter på Nissenatthuset - kl. 13 og 15 synger jeg og Alexander Egner-sanger for alle som vil komme og høre på. Det er gratis :) Det er fullt kl. 13, men kom kl. 15 eller kl. 12 i morra! Det er gratis :)

Og etter det skal jeg synge på FFK-stadion i kveld! Gamle fotball-helter lager to lag; FFK og Rosenborg for å hedre avdøde Eggen.
Kanskje vi ses der? :)
God helg!

2 kommentarer

Kathrine

08.09.2012 kl.20:24

Hei. Det var jo ikke akkurat FFK som møtte Rosenborg. Det var lag som Enerly og Trondsen hadde satt sammen selv. Greit, det var nok noen fra FFK. ;)

Ellers var du flink i stad! :) Fin musikkvideo, og kjempe fin kjole du hadde på deg! Så ut som du storkoste deg der du stod :) (Og det gjorde du nok også) God kveld!

Maria Mohn

10.09.2012 kl.06:39

Dét skjønte jeg da ;) Kom det ikke godt nok fram? "Gamle helter lager to lag; FFK og Rosenborg" :) Veldig hyggelig at du likte det :) Kjolen er fra Frk. Fryd på Gressvik! :)

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

29, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits