Musikkvideo-eventyret vårt!

Da har vi endelig sluppet løs videoen for all eyes 2 see :-D
Så utrolig herlig med premierefest i går...! Som vanlig - fantastisk å spille med mitt trofaste og feete band :) Torbjørn, Jan Olav og Terje!

Jeg var en smuuule hyper i går og fortalte mange uplanlagte koffertvitser.

Og vi rocka løs og ga alt :)Så var det tid for filmpremiere :) :)Jeg tok meg tid til å posere med glamour-modell-blikk mens Linn fylte opp glassene med champagne.

(Hele denne bildeserien: Foto: Morten Syversen)

Jeg hadde så STORE planer om å gi alle hver sin nydelige goodiebag med vin og blomster og det ene og det andre - men en kink i ryggen og en desperat søken etter en overgang mac->prosjektor lagde noen uventa dumper i veien... Neste gang, mine fantastiske venner og kolleger... Neste gang..!

Så det minste jeg kan gjøre nå er å takke dere fra dyyypet av mitt hjerte!

Tusen takk, Linn Marie Christensen, for den fantastiske jobben du har gjort med videoen, før, under og etter innspilling. Du er FANTASTISK!
Tusen takk til bandet mitt, Torbjørn Raae, Terje Engen og Jan Olav Renvåg for at dere alltid stiller opp, ubetinget :)

En ekstra takk fortjener Torbjørn Raae - ikke bare ER han rå på gitar, han er også en fremragende produsent, tekniker og miks-master :) Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal takke deg for at du siden 2007 har ofret så enormt mye tid på meg og mine sanger og gamblet på at det en dag vil være verdt alle årene med jobbing.Tusen hjertelig takk til Christian Karlsen for nydelige after-effects, til Jan Kraft for eventyrlige bilder, Moa Engelbrektsson for coverdesign, til hår/make-up artist Ragnhild Andersen, skuespillere Frederick Walker Aamundsen og Vidar Letho, til Kjersti og Therese hos Ricco Vero og Therese hos Frk. Fryd, til Båthusteatret for utlån av flygel, til Pentagon for klær til "drømmeprinsen", takk til assistenter Irene Lunde, Irene Barken Nilsson og Sten Wilhelm Olsen og takk for pent vær på innspillingsdagen!

Og sist, og aller størst - takk til MIN drømmeprins, Ollis - du er min altmuligmann jeg ALDRI kunne klart meg uten!Etter vi hadde vist fram filmen var det feeest! Og alle deltok på jam på Oscar med Nissa Nyberget!

Da vil jeg gjerne få vise fram min ferske video! Bedtime story for YOU! :-D

6 kommentarer

Thekla Og Norma

12.08.2012 kl.00:33

bra video! kult!

koselig med en kommentar tilbake!

miriamhadgu

12.08.2012 kl.00:46

wooow, dritbra!!!

Silje Kristine

12.08.2012 kl.08:58

Haha! Drit bra!! :-)) :-)) utrolig bra jobba Maria!

Alice

12.08.2012 kl.10:12

Elsker videoen din Maria;)

Wenche - Mamma til Ranveig

12.08.2012 kl.10:19

Kul video Maria!

pernille larsen

12.08.2012 kl.12:40

elsker sangen din

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

29, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits