Norsk og stolt! ;)

Det er ganske så kult :) Bedtime story ble Ukas Nye Norske på radio Norge i uka som gikk! Og det uten at den en gang har kommet ut ennå..! Gleder meg veldig til å slippe låta 6. august, bare en uke igjen nå :)Så da er jeg med en uke til! Jippi!!
Tusen, tusen takk til alle som stemte på låta mi! Setter enormt stor pris på om du vil stemme denne uka også? :) Det er helt gratis, bare et liiite klikk på stjerna ved siden av låta. (går ikke an å stemme på mobilen eller ipaden, må bruke en maskin) TRYKK HER HVIS DU VIL HØRE SNUTT OG STEMME!
Man kan stemme en gang i døgnet pr. ip-adresse (pr. maskin)

Det er jo en drøm i oppfyllelse, å høre sin egen låt på en riksdekkende radiokanal :) Knipsa et screenshot da vi hørte på den da den vant på lørdag :) :) Sukk :) Lykke!

Vi har kosa oss veldig med ungene denne uka :)Først noen dager på hytta til pappa i Sverige med gode venner også noen dager på en hytte ved Hunderfossen med svoger/svigerinne m/ barn. Vi kosa oss veldig på ferien :)

Jeg har en tendens til å få låter på hjernen... Kan være litt plagsomt. I Sverige var det Shakira med "Whenever, wherever" og på den siste hytteturen fikk denne låta æren av å oppta mer eller mindre all plass på hjernen min i noen dager. Gratulerer, Sirkus Eliassen!

"du e dæ-dæ-dæ-dæilig, du vet det...." Hjelp, som den surrer og går inni huet...

Jadda!
I dag skal jeg begynne å trene. Hvertfall melde meg inn..! Trenger virkelig å skjerpe meg etter en uke med daglig overdose pommes frites og sjokolade.

Og til helga er det siste mulighet til å få med seg showet til meg og Henning! Det er deilig musikalsk galskap som både kritikere og publikum har satt stor pris på! :-D Kom, kom, kom!
SISTE FORESTILLINGER FREDAG OG LØRDAG 3./4. AUGUST!
Trykk her for å komme rett til billettbestilling på fredrikstadkino.no eller ring og reserver dine billetter på 69 300 400!

6 kommentarer

Christina Brodahl

30.07.2012 kl.11:55

Flott innlegg! =)

Line Aalerud

30.07.2012 kl.11:55

Du er kjempe pen, og bloggen din er nydelig!!

Blir glad for en kommentar tilbake :D

Hedda11

30.07.2012 kl.12:04

Bra innlegg! :-)

Torunn Tangen

30.07.2012 kl.12:07

Så artig; gratulerer!

Helt herlige bilder (:

Milleeaah98 <3

30.07.2012 kl.12:31

Fin blogg,, finebilder ;) <3

Komenter gjerne tilbake ;)<3

theas0fie

30.07.2012 kl.12:57

Kjempe fin blogg ! <3

Kult design c: '

Legg gjerne igjen en kommentar på min blogg ♥♥

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

29, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits