Eventyyyyyrlig musikkvideo-innspilling!!

Å... Gårsdagen var AWESOME!! For et eventyr! Kan ikke vente med å vise fram video og ny låt...

Super-fotograf Jan Kraft tok bilder på settet og det ble jo bare sykt kult, med nyyyydelige kjolen fra Riccovero, hår og make-up av skjønneste Ragnhild Andersen og regi/foto av fantastiske Linn Marie Christensen :)

Her er et stillbilde fra BEDTIME STORY - MUSIKKVIDEO :)Vi hadde også med fantastiske skuespillere i Vidar Letho og Fredrick Aasmundsen og ikke minst bandet mitt :) :) Torbjørn Raae, Terje Engen og Jan Olav Renvåg var med på å sette prikken over i'en :)

Vi spiller Bedtime story og mye mer på Glommafestivalen på søndag klokka sju! Kom, kom, kom! Gratis konsert og det er meldt pent vær på kvelden!

Én kommentar

stjernami

04.07.2012 kl.23:51

Gleder meg virkelig !! Elsker stemmen din og gleder meg til å se det som virker som din nye stil =) Hilsen fra en Gressvikmor til en annen <3

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

29, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits