Bare jeg klarer å misse en buss og et tog. Rett etter hverandre.

Nååå nærmer musikkvideo-innspilling seg noe grådig og jeg gleder meg veeeeldig :) Mye å forberede - jeg og filme-Linn tok en runde rundt i skogene her for å finne det perfekte stedet, jeg gikk litt på snørra underveis. Se på dakar hånda mi...

Men vi fant stedet til slutt :)

Har også fått på plass skuespillere til filmen, kan nesten ikke vente med å vise fram :) :) Tror det blir kult :)

I dag har jeg vært på en innholdsrik Oslo-tur. Bestemte meg for å ta buss i dag. For da slapp jeg å stresse rundt i sentrum med bil og finne parkering og sånn. Min gode venn Liz hadde også noen ærend i Oslo, så da tok vi bussen sammen :)Først var jeg hos Torbjørn i studio for å legge siste hånd på verket på min kommende singel! Det ble knall, syns vi! Håper flere syns det ;)
Etter studio dro jeg til en nydelig dame hos RICCOVERO som hjalp meg med å finne to nyyydelige kjoler til musikkvideo!!! Her er den ene :) Tusen takk for hjelpen, Therese!Det er jo vel og bra å være uten bil i Oslo. Men jeg fikk veldig gnagesår av å gå rundt i byen og "måtte" bruke 600 kroner på et par nye sko før jeg skulle ta bussen klokka tre.Og da.... ...rakk jeg ikke akkurat den bussen.

Så da tenkte jeg at jeg skulle ta toget halv fire! For da var Liz ferdig med sitt og, slik at vi kunne reise hjem sammen og. Men. Det gikk ikke tog hver halvtime på sommeren. Så da spiste vi (jeg spiste, Liz drakk en altfor sterk kaffe og litt av min eplejuice) på kafé mens vi venta på toget som skulle gå klokka fire. Men. Det ble noe kødd med billettmaskinen rett før vi skulle gå på toget - og dyrebare sekunder raste forbi. Liz stod inne i bakerste vogn og ropte at jeg skulle forte meg, så jeg forta meg. Men rakk bare se døra bli lukket rett foran meg, Liz ropte på innsiden, jeg på utsiden. Og konduktøren lukket døra. Og toget kjørte. Og der stod jeg da, med flere gnagesår på nye steder og med skjegget tvinna perverst inn i postkassa. Jeg ringte til Ollis og grinte som alle jenter gjør i en slik situasjon, betalte 10 kr for å gå på do og sminke meg, kjøpte en jentete bok (og det til tross for et grusomt harry bokomslag) og gikk til toget i altfor god tid.Toget var selvfølgelig forsinka.
Så nå begynner jeg å huske hvorfor jeg pleier å kjøre bil og ikke buss. Eller tog.

5 kommentarer

Torunn Tangen

28.06.2012 kl.20:16

Research er jo noe av det viktigste.

Lykke til med prosjektet! (:

Iris Slazak Løken

28.06.2012 kl.20:23

<3

♔ maria sanni

28.06.2012 kl.20:25

Utrolig fin blogg! :-)

Elin

28.06.2012 kl.21:10

Smilte godt for meg selv når jeg leste dette :)

amaliemarieholt

01.07.2012 kl.18:14

Fin blogg <3

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

29, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits