Her er mitt 17. mai-blogg-innlegg da!

I går varma jeg opp for Karpe Diem på Båthusteateret :) Topp stemning i fiiin kjole fra Frk. Fryd på Gressvik!

 

I dag er det jo Norges bursdag og det har vært en fin dag bortsett fra at det regna KUN da barnetoget gikk fra Gressvik sentrum opp til kirken. Forsåvidt var det veldig bra at det stoppa å regne, skulle bare regna før eller etter toget ;)
Vi spiste lunsj hos mormor og morfar. Becca hadde norsk smokk som seg hør og bør :)Etter det dro Ollis for å dirigere korps. Mamma & Michael kjørte hjem meg og ungene og DA fant jeg ut at jeg hadde jo ikke husnøkler! Yeah! Kjempekult å stå utenfor huset med én unge med full bleie og én unge med våte sko som var over gjennomsnittet skuffa for at vi ikke var INNE og bakte muffins som mamma hadde lovet. Heldigvis fikk jeg gode venner til å hente oss og gi oss husly ;)

Så dro vi opp (eller ned? Det hersker uenighet om dette) til velet der vi spiste pølser og is i strålende vær med gode venner og naboer :)

 

Ungene fant også gode venner de kunne kose seg med :)Rebecca ble dødsfornøyd da mamma ga opp det å prøve å holde henne ren ;)

 

Det ble muffins til slutt da vi kom hjem :) 

Jeg har endelig fått medisiner mot blærekatarr, yeah. Det var da noe å blogge om, sier du? Jada, dette er en personlig blogg.
Det står "les pakningsvedlegget nøye før du starter med å bruke medisinen"
Næææ, vet ikke om jeg gidder det! Lå jo en avis inni der...Og for å klare opp: DET VAR BROREN MIN SOM FACERAPA MEG! 
Tusen takk, kjære bror.
 


Til slutt vil jeg anbefale ALLE barnefamilier (og andre, for den saks skyld!) å ta seg en tur til ALEXANDERS ARK på Nissenatthuset i Gamlebyen!
Det er en kjempemorsom forestilling med supre barnesanger som ungene kommer til å digge (og voksne og ;)) og i tillegg har de veldig fine T-skjorter med mine tegninger på ;)

 Håper du hadde en fin feiring av nasjonaldagen!

:) M

5 kommentarer

Med andre ord

17.05.2012 kl.23:10

Så koselig innlegg, Maria! Skjønne barn du har, forresten. :-) ...men det visste du jo fra før. ;-)

Hvis det er noen trøst så regna det her før, under og etter toget, faktisk har vi ikke hatt oppholdsvær at all i dag... :-s Men koselig har vi hatt det!

Hurra for 17. Mai!

Andreas

18.05.2012 kl.09:07

Elsker bilde nr 2 av Rebecca i sandkassa!

aim99

18.05.2012 kl.20:38

Fin blogg!

Kommentere tilbake?

Nina

19.05.2012 kl.12:40

Hvor har du kjøpt den smokken? :) Herlig!!

Maria Mohn

19.05.2012 kl.22:03

Hei Nina! Jeg kjøpte smokken på Nille i fjor :) Den har ligget og venta på 17.mai i nesten et år, hehehe :)

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits