I really don't know life at all

Livet byr på så mye. Men man tar så mye for gitt.
Og det er så mye som er så vanskelig å forstå. Så mye som er så urettferdig.
Men når man tror man kommer til å knekke, holder man seg oppe litt til og litt til.

Johannes, gutten min på 5 år, er alvorlig syk og har forsåvidt vært det hele livet. De siste ukene har vært ekstremt tøffe til tider.
I dag starta vi på 4. uka med daglig sykehusbesøk. I tillegg til tett oppfølging av Johannes brant lille jenta mi seg på en ovn..!
Alt kommer jo på en gang og da...

Nå går det veldig bra med hånda til Rebecca og etter Johannes sin blodoverføring i dag fikk vi se gutten vår igjen som har vært sterkt preget av smerter, kvalme og hodepine den siste uka.
Er så utrolig glad for at det finnes blodgivere!
Vi må nok tenke litt nytt siden han nå bare stort sett er sliten. Håper inderlig løsningen er enkel - som at han bare trenger litt mer blod når han får overføring. Siden han er så mye kvalm og har mye vondt i hodet, blir man jo fryktelig redd siden sykdommen fører med seg større fare for kreft. Støtten fra venner har vært fantastisk - så tusen takk for alle oppmuntringer vi har fått, det setter vi såå stor pris på!

Johannes samla opp krefter til å være med på barnehagens Kardemommeby-forestilling forrige uke. Han hadde gleda seg så veldig og han hadde akkurat nok energi til å stå på scenen hvertfall littegrann! Han var helt i hundre da jeg sminka han som løve :)Han ble fort sliten og sovna i bilen på vei hjem.Det er så viktig å omgi seg meg bra folk og fylle på med positive opplevelser når hverdagen byr på mange utfordringer.
Så selv om jeg ikke følte for det først, er jeg utrolig glad for at vi tilbrakte en kveld med gode venner og en haug med reker på lørdag..!En sånn kveld gjorde godt for kropp og sjel :)

Singelutgivelse ble utsatt av ørten grunner. Singel kommer :) Men kanskje like greit at det kom et par dumper i veien for det er jo hyggelig å ha litt overskudd når såntno skal skje.

Jeg har planer om å gjøre én coverlåt på mitt neste album og da er egentlig valget ganske lett.
En låt som beskriver alt på en så uendelig vakker måte - Both sides now.

I looked at life from both sides now, from win and lose
and still somehow, it's life's illusions I recall
- I really don't know life at all

8 kommentarer

urbancowboys

14.05.2012 kl.23:51

Nydelige bilder, nydelig sang og nydelig sønn :D Lykke til med singelen!

Victoria Wisløff

14.05.2012 kl.23:51

Er du i slekt med aurora og erica mohn??

kine ryding

14.05.2012 kl.23:59

jeg forstår hvordan din gutt har det, har levd med samme sykdom i mange år. håper ting snart blir bedre for han :) og at de finner en løsning på det som de har gjort med meg :)

klem kine

Heidi M

15.05.2012 kl.01:39

Håper ting snart blir lysere for deg å familien framover Maria. Dere er veldig sterke!

Håper denne hjelper deg litt, selvom det bare er i 4 minutter og 11 sekunder :)

http://www.youtube.com/watch?v=UI_pPEysgYQ&ob=av2e

Du er et bra menneske, crew venn :)
kine ryding:
Ble nysgjerrig jeg nå..! :) Om du hadde giddi å fortelle din historie blir jeg bare glad for en mail til mariamohn@hotmail.com :)
Victoria Wisløff:
Nei, ikke som jeg vet :)
Heidi M:
Gleder meg til å høre :) :) :)
Takk, skjønne du :)

viktoria kvalsvik

26.05.2012 kl.00:28

Veldig flotte bilder! Hjelper når motivene er vakre selvfølgelig, men hva har du brukt? Og lykke til med gutten - alt blir nok bra men vi må alle tenke på hverandre :-)

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits