Og DER kom MAI, du fantastisk skjønne, milde!

Jeg bare ELSKER sol og vår. Blir så glad av det! Og kjente at det ikke gjorde noe som helst, forrige uke var vi på sykehuset søndag, mandag, tirsdag, onsdag OG torsdag. Ungene veksla på litt av hvert, blodprøver, blodoverføring, pH-måling, ortoped og blodprøver igjen. Så kjente at da fredagen kom, var det greit å ikke kjøre til sykehuset. Så kom søndag og vi hadde fri begge to og skulle bare kose oss - tror du ikke stakkars Rebecca brenner seg på en ovn, da? Dyp 2. grads forbrenning på hele høyre hånda. Heldigvis kommer hun til å glemme det. Så nå ble det en ny uke med daglig sykehus besøk. Hun må skifte bandasje og rense såret daglig. Er så glaaaad vi bor i Norge - tenk så ruinert vi hadde vært hvis vi bodde i statene..!

I går kom mai kasta på oss som julekvelden på kjerringa (ærikke det døm pleier å si æ?) og det var fantastisk deilig. Starta dagen med å vente 2,5 time på å skifte bandasje (wohoo:)) også pakka vi sekken og gikk tur til stranda. Er så mange nydelige plasser her vi bor, elsker å oppdage nye steder! Tok med søster og bror og kjernefamilien min og vi hadde en nydelig dag i sola :)

 
SE på den himmel'n! Snakker om BLÅ!

 
Johannes ville være spider-man på tur. Og det matcher jo min Michael Jackson-tilværelse som superkjendis som skjuler barnas identitet. Eller ikke.

 
Mer av dette, takk!


Sjekk søstra mi blir stor a!


Vasse!


Aaaah :) Heldigvis byr livet på små øyeblikk av lykke nå og da :)

2 kommentarer

Andreas

02.05.2012 kl.12:38

Jeg synes dette topper Michael Jackson, du har jo vært kreativ og skjult ditt barns identitet med en annen skjult identitet!

Maria Mohn

02.05.2012 kl.16:05

Hehehe, ja, ikke sant ;) Takk for en koselig tur, bror!

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits