Typisk! (ADVARSEL - forsiktig syting i dette innlegget)

Var litt småsjuk før påske og rakk akkurat bli bra før hytteturen. Men nå er det på'n igjen vettu. Passe tett i huet om da'n! Heldigvis går det over, syns bare så synd på meg sjøl når det står på ;) Skulle vært i studio i dag med nye låter (vi satser på å få ut en singel før sommeren! :-D) og det er veldig kjipt å ikke kunne dra til studio :(
I dag har min supernannytante vært her og passet Rebecca så jeg kunne holde senga og prøve å bli frisk. Får håpe jeg blir frisk før helga!

Lørdag er det nemlig tid for vårmarked både her og der og jeg skal først synge på Gressvik kl. 13:30. Der synger jeg en full konsert (solo) på ca. 30-40 min og signerer plater etterpå!Så bærer det videre til Slevik skole, der kjøres det i gang et marked som forhåpentligvis blir en tradisjon, moro for store og små :) Her synger jeg en mini-mini-konsert rundt kl. 15:00.

Ta deg en tur, da vel! :) Får satse på at jeg ikke bare snufser og harker da ;)

Søndag skal jeg også synge litt! Da er det en veldedighetskonsert på Larkollen! Er glad for å kunne bidra :) Også håper jeg at jeg får mulighet til å hilse på Elvira Nikolaisen! :)Skal legge meg når Johannes legger seg i kveld, søvn er den beste medisin...
Krysser fingra for en snørr-fri fredag! :-D

2 kommentarer

EG

19.04.2012 kl.19:27

God bedring snupp:) Å kos deg med konserter osv :) Flinka!

venkesstrikk

19.04.2012 kl.21:45

God bedring :-) Og lykke til med konsertene

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits