Påskeferien miiiiin :)

Slenger ut et blogginnlegg til i samma slengen jeg, jeg må ta litt skippertak, som vanlig ;)

Påsken ble satt i gang med et heidundranes show på Verdensspeilet - å, så kult det var! Blame it on the boogie - kanskje vi får til et utvidet show i sommer...? :)Meg og Morten rett før vi entrer scenen. Stappfullt hus og stemning til taket! En herlig start på påsken :) Les anmeldelse og se masse fine bilder HER! :-D

Vi hadde noen deilige dager med familien før vi avsluttet med en nydelig helg på hytta til pappa i Sverige med bestisene våre fra Vestby, Live og Øystein.
Barnefri to dager, planen var blant annet å få sove ut, noe jeg forsåvidt gjorde første natta, men du vet, ops, der var klokka fire på natta, gitt. Men en fin helg ble det.

Utsikten fra hytta er ikke dum :)

Jeg inntok kosedressen, bøtta innpå med rødt i glasset og sjokolade, spilte kort i solveggen og fikk en nuss. En fiiiin fredag der, altså.

Lørdag tok vi en tur i skogen! Fin skog!

Dette er et forsøk på å gjøre oss like høye...!

Jaggu fikk jeg meg en nuss i skogen og, gitt.

Live og Øystein i matchende grå fleece for anledningen :)Takk for en fin tur! Skål på hytten! ;)

Til slutt skal jeg vise dere et bilde jeg får så lættis av... Det var en photoshoot i starten av finalerundene av Idol - jeg så bildet på macen etter shooten og klaga litt på en tjukk arm. Fotografen forsikra meg om at armen skulle han fikse på - og han ble litt revet med, gitt...! Introducing - Mærris - 45 kilo!Og med det ønsker jeg og mine 60 kilo en riktig god helg :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits