Oppussing av 2. etasje - siste del!

Her kommer det endelig! Beklager at det har tatt sånn tid :)
Rommet til Becca er ROSA, selvfølgelig :) Fargen heter "drøm" :)

Den røde stolen kjøpte jeg på finn for 200 kroner og gardinene har svigermor sydd av et sengesett :) Seng, lampe og puter fra IKEA.

En skikkelig trone må enhver prinsesse ha! Vi har arvet to små stoler og et lite bord fra lillesøstra mi :)


Og et slott må vi ha! Dette har Becca fått av tante og onkel :)

Og her er de 3 prinsessene ferdig malt på veggen :)


Rebecca er veldig fornøyd med rommet sitt!

Her er vi en tur innom Johannes sitt rom også :)Gardinene har min snille og flinke svigermor sydd av en duk jeg kjøpte på princess for 150 kroner! Møbler fra IKEA. Superman og Batman malt av undertegnede :)
Vi har et klesskap i samme serie som kommoden som skal inn ved siden av senga der, har ikke fått henta det hos svigermor ennå. Også mangler vi dører, da. Når de kommer blir det endelig helt ferdig oppe :) Vi har lagt gulvene selv, med god hjelp fra pappa og kameraten hans, tak og vegger har vi og sparkla og malt sjøl. Det var masse jobb, men skikkelig verdt det! :)

Det gamle rommet til Johannes har blitt tv-rommet/gjesterommet MADAGASCAR! Her koser vi oss :)Det var oppussing for denne gang! Det blir nok mer oppussing-prat da, vi har mange jern i ilden..!
Akkurat nå leter jeg desperat etter den perfekte fargen på huset og vi skal snart bygge veranda med pappa.

Her lager svoger hull til fundament :)Fint å ha så mange snille familiemedlemmer! :-D

Jeg blir virkelig helt smårar av det å lete etter den rette fargen... Jeg har lyst på brun! Ikke for mørk, ikke for lys, ikke for gråbrun, rødbrun eller noe annet tullebrun, bare fiiiin brun. Huset ser jo ut som et lappeteppe snart....Jeg finner den nok til slutt :)

Én kommentar

Silje/silje1998blogg.blogg.no

13.04.2012 kl.19:37

Kjempefint Maria!!!! :D

Du er flink! ;)

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits