Oppussing av 2. etasje - DEL 3 :)

Jeg blogger jo om andre ting også i disse oppussing-innleggene, men det er litt kjekt å slippe å finne en mer spennende tittel ;) Det blir som vanlig litt skippertakblogging - 3 (4,5..?) innlegg i én! Dét går vel ikke an, det er jo 3 ønsker på en gang, det..!

I dag har jeg vært hjemme med begge barna, Johannes hadde time på sykehuset kl. 12 og da rakk man ikke så mye annet før eller etter :) Det har vært veldig koselig med en hel dag med barna! Vi starta dagen med å bade, alle 3 :) Jeg valgte å ikke være med på bildet.

Hjemme fikk jeg snekra og ordna litt som jeg pleier, handy-woman som jeg er! Ungene lekte også krangla de litt og til slutt måtte jeg legge hammeren til side. Og hammeren - den er en ekte handy-woman verdig!Mandag som var fikk jeg endelig tatt meg en tur til studio igjen. Ny demo :) Nå har vi så langt 4 rykende ferske låter ferdig..! Føles veldig bra :)

Så tenkte jeg at jeg skulle legge ut noen bilder fra the master bedroom on the 2nd floor! Yeah!
Det ble et klassisk og fredelig soverom i gull/off-white/sand :) Skal ha en liten lysekrone i taket etterhvert :)Stolen til høyre har jeg arvet fra min oldemor, den passet fint inn :)

Zzzzzzz..... Gleder meg til å legge meg jeg nå :) God fredagskveld!

PS.: Ikke glem konsert på onsdag! Håper DU kommer (og et par 3, 4... 5, 6, 7 av vennene dine!)

4 kommentarer

Ingrid Tálos Abusdal

31.03.2012 kl.12:12

For et fantastisk rom! Der kommer dere til å sove godt! Jeg likte det kjempegodt :)

31.03.2012 kl.22:48

Så koselig og fine rommene er:) Skikkelig romantisk soverom til dere:) To spørsmål:P Hva heter fargen på veggen og hvor har du fått tak i gardinene? Nydelige bilder:) God påske vakre deg!:) Stor klem

Maria Mohn

31.03.2012 kl.22:56

Hei! :)

Fargen på veggen heter sand og gardinene er fra Kid :) :)

Katrine

10.04.2012 kl.10:33

Nå må du snart blogge igjenn :-D

Gleder meg til å se resten av oppussingen ! :-)

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits