Oppussing av 2. etasje - DEL 2 :)

I natt skal vi sove vår første natt i andre etasje! Er helt lykkelig, jeg :) Endelig er det snart ferdig! Vi har ikke dører inn til soverommene ennå da, de kommer snart. Men nå nærmer det seg med stormskritt! Juhu!

Må bare først få fortelle litt om gårsdagen - koret mitt Soulkids spilte inn musikkvideo i går :) En kul rap med en feeeet dans :) Gleder meg til å legge ut videoen her når den er ferdig :) Vi overnatta på mølla i natt og det gikk strålende :) Morsomme leker, film, godteri, taco +++
Fin gjeng!SÅ skal jeg legge ut litt flere bilder fra barnerommene :) Foreløpig er det bare bilder av maleriene, legger ut bilder av hele rommet når gardiner og sånn er på plass :) Som dere kanskje så i det forrige blogg-innlegget fikk Johannes en super Supermann på veggen sin.
Nå har han også fått seg en superfet Batman!

Jeg har fått spørsmål om jeg bruker overhead når jeg maler, men det er frihåndstegning :) Hermer etter tegninger jeg finner på nettet :)

På Rebecca sitt rom er det selvfølgelig ROSA og PRINSESSER som gjelder :) Johannes har fått være med å velge hvilke heldige prinsesser som fikk æren av å pryde veggen til prinsesse Rebecca :)

Det ble Belle (Skjønnheten og Udyret), Tornerose (min favoritt Disney-prinsesse) og Tiana fra Prinsessen og Frosken - veldig fin film med bra musikk :)

Her er prinsessene ikke heeeelt ferdige..!Det er så kult å få på de sorte linjene i kantene, det er som om tegningen "våkner opp"!

 

Her er Tornerose før siste hånd på verket:

Ta-daa!

Legger ut bilde av prinsesse Tiana og frosken i Oppussing av 2. etasje - DEL 3! :-D

Forresten - må bare få reklamere for en fantastisk konsertopplevelse du ikke må gå glipp av! Onsdagen i påskeferien - da må du bare holde deg hjemme i Fredrikstad - evt. komme hit hvis du ikke bor her!

Hjertelig velkommen til BLAME IT ON THE BOOGIE på VERDENSSPEILET onsdag 4. APRIL kl. 21:00!

4 kommentarer

Elisabeth og Ida

25.03.2012 kl.23:04

så kult da!:D

Silje1998

26.03.2012 kl.01:55

Du er jo en kunstner jo Maria!!

Så flink du har vært!:)

Lykke til med konsert!:)

Søte små rappere du har!:)

Håper at du har det bra

Klem fra Silje

Marlene

26.03.2012 kl.07:43

Blir kjempebra, Maria! Elsket Tornerose!! <3

Amalie Karoline <3

26.03.2012 kl.15:23

Det er jo heeeeelt syyykt det du gjør. Du må være stø på hånden :)

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits