Mammahjertesukk!

Livet er så urettferdig iblant. Som for eksempel når barn er syke. Johannes gutten min har vært så dårlig de siste dagene, han har fått rotavirus og har ikke spist noe særlig annet enn et par biter av en kjeks siden onsdag.
Han blir ofte ekstra dårlig siden han har en kronisk blodsykdom, det hender ofte at han er mer mottagelig for andre sykdommer når det nærmer seg blodoverføring. Så han ble lagt inn på sykehuset på fredag, dehydrert og blodfattig. Nå er vi hjemme igjen, men han ligger jo fortsatt bare her da, stakkar. Håper han blir bedre snart!Man kjenner seg så hjelpesløs når barna er syke, det er så urettferdig og man skulle så gjerne bytta plass med dem!

I tillegg til låtskriving har jeg virkelig funnet en greie som hjelper for meg når jeg har det litt kjipt! Og det er å ta med iPoden med Ellie Goulding og gå FORT en times tid. Gjerne til vannet :) Blir veldig inspirert og gira :) I ettermiddag har jeg gått en tur til Oksrødkilen og sett en fantastisk oransje himmelstripe i horisonten som var tusen ganger vakrere i virkeligheten :)

Da jeg gikk hjemover i kappgang på mitt beste i 140 bpm og med øra proppa full av Starry Eyed med Ellie begynte jeg å høre en lyd i låta jeg ikke hadde lagt merke til før. Den varte lenge og vettu! Og plutselig skjønte jeg at det var en bil som hadde kjørt lenge bak meg og tuta for at jeg skulle flytte meg... Flaut... De holdt på å le seg ihjel inni bilen der :)

Denne uka skal jeg prøve å få gjort ferdig nye soverom i 2. etg. Skal legge ut bilder når det er ferdig :) Endelig skal Rebecca få eget rom! Snekkerne har holdt på der oppe en stund nå, tok litt tid og rette opp skjeve gulv og tak og vegger for den saks skyld :) Jeg skal male prinsesser på rommet til Rebecca og Superman og Batman på rommet til Johannes, på bestilling fra han, selvsagt :)

Jeg er uhyre spent på om det kommer nok folk på konserten min på fredag! Det koster en del og samle bandet og det hadde jo vært deilig å gå i null og kanskje litt i pluss og! Så jeg hååååper at nettopp DU vil vurdere å komme! Lover at det blir en bra opplevelse :) Vi skal spille både gammelt, nytt og cover. Billett til konserten kan bestilles her!

Her er et klipp fra jeg og mitt fantastiske band spilte live på NRK!

Ønsker alle som har vinterferie en strålende uke :) Og håper vi ses på fredag ;)
M

4 kommentarer

Sarah Gundersen

19.feb.2012 kl.17:58

dakar litte gutten :(

Størstepia

20.feb.2012 kl.01:28

Huff da Maria!! Er fryktelig å se barna sine ha det så vondt:( Stakkars Johannes!! Riktig god bedring til ham!!

Tenk at til uka blir 'babyene' våre ett år!!! Et helt år siden vi møtte hverandre på sykehuset... Skjønner ikke hvor tiden har blitt av...

Ønsker deg lykke, lykke til på konserten til fredag!! Hadde jeg vært hjemme, så skulle jeg selvsagt tatt turen og kost meg med sangene dine!! Håper det blir fullt hus og stormende jubel;)! Håper jeg får sjansen til å se deg snart live in concert altså!!

Ha en super uke og masse grattis til Rebecca på tirsdag!!

Klem fra Kjersti

Marianne

24.feb.2012 kl.14:03

kjønner det er ikke gøy å se barn syke :/

Miapie99

24.feb.2012 kl.14:08

Huff:(

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits