Inspirér meg!

Jeg skriver nye låter om dagen. Noen ganger står jeg helt fast. Men så finner jeg inspirasjon hos andre artister eller mennesker eller vakker natur (eller stygg natur, for den saks skyld).

Jeg har veldig dilla på Ellie Goulding om dagen..! Her er en av alle de fantastiske låtene fra debutskiva "Lights" (ALLE låtene på skiva er dritfine :) :))Her er en sammensmelting av to artister jeg digger - Ellie Goulding som covrer Rihanna :)

Er også veldig fan av Sara Bareilles. Denne er jo helt skjønn :)

Og enda en deilig blanding av to goder: Sara Bareilles som covrer Coldplay :)

I dag har jeg hatt nok en øvelse med barnekoret mitt. Blir alltid så inspirert etter øvelse med Soulkids, dere er så fine, altså :) :) I pausa ("pausa") i dag dansa vi rundt til Sara Bareilles sin Love Song og det var et lite øyeblikk av lykke akkurat da <3

Per André tok bilde mens vi øvde inn en ny sang i dag :)Fine "barna" mine! :-*

På fredag er det POPSTOKK! Det er det jo hver fredag i vinter, men akkurat denne fredagen er jeg gjest! Så da skal hvertfall jeg se på :) Jeg var helt syyykt trøtt under innspilling. Måtte drikke kaffe og ble dermed psycho oppblåst i magen, så håper jeg ikke ser så altfor chubby ut på tv. Gleder meg spesielt til å høre meg og Åge synge på spansk!!!

Tune in fredag førstkommende på NRK kl. 20 :)Og hvis du tusler rundt på Gressvik søndag ettermiddag må du bare komme en tur innom Paviliongen! Da er jeg solist med Viken Musikkforening, det blir masse fiiin musikk :) Gubben dirigerer :)

Velkommen!!!

4 kommentarer

malin <3

07.feb.2012 kl.21:35

er så missunerlig på deg pga den stemmen du har, den er helt fantastisk!

jeg sjønner ikke hvorfor du ikke vant Idol, du var den beste!

du hadde en fin blogg også :)

miapie99

07.feb.2012 kl.21:40

Du har så fin blogg:) Fint om jeg fikk en kommentar tilbake:-)

Amalie

07.feb.2012 kl.22:11

Sv: Tusen tusen takk for kommentaren på bloggen min.. Ble så glad at jeg hadde tårer i øynene, betyr mye! Du har en helt nydelig stemme, Maria! Når jeg hører på musikken din når jeg er trist, blir jeg glad inni meg.. Helt enig med Malin, du var best,og du skulle vunnet. Men det var jo også mange andre flinke.. Gleder meg noe sykt til fredagen, blir morsomt å se deg på tven igjen :-)

Hilsen en super stooor fan! :-)

Størstepia

07.feb.2012 kl.23:39

Hei snuppa!

Så koselig innlegg! Likte godt bildet av deg med barna, ser ut som både de og du koser deg!;-)

Er det ikke givende å jobbe med barn!?!?:-) Derfor jeg elsker jobben min iallefall!

Gleder meg til å se deg på Popstokk til fredag!:-)

God nattaklem fra Kjersti

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits