Siste uke med IDOL! En kort tur på scenen på fredag!

På fredag skal vinneren av årets Idol kåres! Jeg heier på Jenny!! Hun har skikkelig særpreg, er nyyydelig både inni og utenpå og hun har virkelig noe på hjertet :)

I dag var det stor reunion i studio, utrooolig koselig å se de fantastiske finalistene igjen :) Vi fabla om hvor kult det blir med fredagens finalefest, vi spilte wordfeud (Christopher jukser) og skravla høl i huet på hverandre (erstatt "vi" med "jeg")

Her er et bilde av Bianca og Fredrik (hvertfall noen av kroppsdelene deres)Jeg er TRØTT i dag, Rebecca skulle opp kvart over fem i dag. Jadda. Gjeeeeesp...Jeg er våken! JEG ER VÅKEN!Over til noe annet - i går oppdaget jeg noe veldig koselig! Jeg er nominert til Fredrikprisens publikumspris! (Fredrikstad er jo Norges svar på Hollywood hvis du ikke visste det!)
Det var veldig koselig å tilfeldig oppdage det :) :) Det ER jo en fare for at mine (gode) venner føler at de har brukt nok penger på sms-stemmer på meg i høst, men skulle det være noen som føler at det er riktig å bruke en femmer til, er jo det veldig koselig! Da sender man i såfall "FB PUB 6" til 2303.

Nå er det veldig snart natta for meg:)
Zzzzzzzzzzzzzzzzzzz

7 kommentarer

iieh

12.des.2011 kl.22:05

fin blogg du har <3 jeg heiet på deg i idol og det var dumt att du røk ut :(

spokenwords

12.des.2011 kl.22:07

Jeg heier også på Jenny! :) gøy du har blogg! Du har virkelig talent du også og det var dumt du ikke var med lengre i idol :/

madeleine

12.des.2011 kl.22:08

jeg heiet på deg! :( hehe<3 digger stemmen din, den er nydelig! men hvis jeg skal velge mellom vegard eller jenny, så må det bli jenny :-)

Anna

12.des.2011 kl.22:10

så kuult!

Karoline rlh

12.des.2011 kl.22:55

Fin blogg! :D

Størstepia

12.des.2011 kl.23:30

Hei søta!

Så gøy at det endelig er finale, MEN du skulle jo sunget der!!!

Du har iallefall fått vist deg fram på en super måte, og SELVFØLGELIG har jeg allerede stemt på deg på FBs publikumspris!:-) Blitt litt fattigere av all stemmingen i høst, men en 5'er til er du da verdt:-)!

Kos deg og nyt siste uka og ikke minst FESTEN på fredag!:-)

Vi sees iallefall neste torsdag, gleder meg til å se deg igjen!

Klem fra Kjersti

Liv Marit

21.des.2011 kl.17:34

:-) kan du legge ut en sangvideo til?

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits