TAKK FOR MEG :) (IDOL 2011)

Det er en stund siden jeg har blogget på blogg.no, mens jeg var med på Idol blogget jeg her :)

Jeg lurte på hvordan jeg skulle klare å oppsummere det som har skjedd de siste ukene, ble helt svimmel av å tenke på hvor langt det blogginnlegget kom til å bli... Jeg tror jeg kunne skrevet bok om alt dette, det har vært et eventyr der jeg har kjent på absolutt alle følelser i kroppen! Sjeleglad for å ha fått mitt livs største mulighet, forbanna for at jeg ikke har klart å prestere godt nok, frustrert over feilsitering i media, savn etter barna, kjærlighet til de andre nydelige deltagerne ? jada, jeg kunne holdt på en stund til ;)

Jeg har i stedet laget en video med bilder og med den sangen jeg sang på Idol samleplata som fulgte med Se&Hør forrige uke. Den heter "Naked" og er skrevet av Geir Hvidsten, meg selv og Jørn Dahl, som også er produsent. Jeg liker låta veldig godt, jeg føler den setter veldig ord på alt dette - å føle seg helt naken og sårbar.

Jeg skal definivt ikke gi meg her, jeg har klart å lage plate på egne midler før så det skal jeg klare igjen :) Og jeg gleder meg :) Et eventyr er over, nå skal jeg lage et nytt!

16 kommentarer

C A N S A ♡

27.nov.2011 kl.22:35

Masse lykke til videre, Maria. Sikker på du kommer til å nå langt! :)

hanne

27.nov.2011 kl.22:41

åå, du var kjempe flink! heiet på deg :D

HeartMusiic

27.nov.2011 kl.22:46

du er kjempeflink til å synge!♥

char

27.nov.2011 kl.22:46

du er utrolig flink, og det er ikke rart du er stolt over å ha vært en av de ti siste på idol! du fortjente lett å kommet så langt, og lykke til vidre med artistkarrieren! :D

Natalieej

27.nov.2011 kl.22:56

utrolig nydelig sang! Kan du legge ut teksten? :D

Solveig

27.nov.2011 kl.22:58

Stå på. Kjem nok til å kjøpe plata di. Du har ei fantastisk stemme.

Tove

28.nov.2011 kl.06:04

Desverre kan jo ikke alle vinne. Og når det er så få igjen er det bare gode som er igjen og da må noen ut. Ønsker deg kjempemye lykketil med din sangkarriere.

margrethe

28.nov.2011 kl.08:19

Virkelig synd du røk ut. Vi stemte på deg! Tviler ikke ett øyeblikk på at du greier deg helt fint uten idol! Du er en strålende artist!

venkesstrikk

28.nov.2011 kl.08:56

Lykke til. det har vært artig å følge med deg .-)

Emilie Slangsvold

28.nov.2011 kl.15:16

Så fin sang!! :D Dårlig at du ikke vant, for det fortjener du!

28.nov.2011 kl.16:03

Jeg vet at du har gitt ut album før med norske sanger, men hadde vært veldig gøy og spennende om du ga ut album med engelske sanger. Da skal hvertfall jeg kjøpeB-)

lykke til videre;-)

♡ Lisa Ranheim

30.nov.2011 kl.15:10

Åhh, du er en fantastisk artist! Syntes helt klart at du var den beste i Idol 2011!! Har aldri hørt en stemme klarere, renere og så utrolig vakker som din Maria! Helt målløs. Syntes det er så vanvittig urettferdig at du gikk ut av Idol. Kjempe synd, og urettferdig! Du er den som fortjente å vinne i år! <3 Lykke til videre Maria! Du er en stor artist :) For meg vil du være Idol 2011 uansett!

Rita Valestrand

07.des.2011 kl.10:15

Det har vært fantastisk å følge deg Maria.. Vi har grått, smilt og stemt! synd det ikke holdt hele veien.. men du blir ikke glemt! Vi følger deg videre.. og skal støtte opp om musikken din, konserter, cder..ja... jeg skriver det i flertall... ;) Du er en vinner i våre øyne Maria. :)

Silje Kristine

11.des.2011 kl.20:12

Du er best Maria<3 Fortsett med alt du driver med, så forundrer det meg ikke om du blir norges største kjendis alikevell.Og det ganske snart ;) Masse lykke til å stå på vidre... Skal kjøpe vær eneste plate du kommer til å lage:) Mange klemmer fra en som liker deg utrolig godt!!!

Johan Hovda

11.des.2011 kl.21:44

Hei! Jeg har ikke TV2, så jeg har ikke fulgt med på Idol. Men i går gikk jeg inn på youtube for å høre på musikken til Jenny Langlo. Leste at hun var så flink, og det var hun jo. Etterpå klikket jeg meg inn på noen av dine bidrag, og jeg må si jeg ble skikkelig satt ut. Deretter brukte jeg stort sett hele dagen til å lese om deg og høre på all musikken jeg kom over som du hadde noe med å gjøre. Så utrolig mye fint! Sangen til Joni Mitchell fra Idol får meg til å gråte gang på gang. Vanvittig fin og sterk fremføring! Elsker også hvordan du sang True Colors på Beat for Beat. Digger dessuten "Et bedre sted" - både musikkvideoen og live-versjonen fra Sommeråpent, samt tolkningene av Joline, Living on a prayer, m.fl. Likte også de andre sangene fra Idol veldig godt. Har bestilt plata di og venter spent!

Jeg håper at selvtilliten din ikke har fått så veldig stor knekk av Idol-deltakelsen. Håper at du etter hvert klarer å legge mer vekt på det at du gjennom din musikk treffer mange dypt i sjelen. Har lest en del kommentarer på youtube, og det er tydelig at du når inn til mange. Det er dessverre en del mennesker som liker å rakke ned på andre, det har jeg selv erfart. Jeg har tidligere jobbet som lærer i barneskolen. I min siste jobb lagde elevene på 7. trinn animasjonsfilmer som en del av undervisningen i kunst og håndverk-faget. Dette var filmer som mange var stolte av, og som til og med rådmannen i kommunen ble imponert av. Likevel fikk vi flere veldig negative kommentarer på youtube. Noen av disse kommentarene var skikkelig drøye. Slik er altså noen. Når til og med animasjonsfilmene til syvendeklassinger blir rakket ned på, må man trolig bare regne med å få kritikk når man er på youtube.

Det at du er en sårbar person er trolig en fordel i forhold til musikken din. Du synger med sjel og innlevelse som jeg kan tenke meg bl.a. stammer fra sårbarheten din. Det gir musikken en ekstra dimensjon, og gjør at musikk som noen "slakter" faktisk kan bety mye for andre ved at den treffer noen strenger hos disse lytterne som kritikerne ikke har. Du traff mine strenger også med Flashdance, selv om jeg så at noen kommenterte denne negativt. Jeg synes det er vanskelig å forstå at noen ikke likte denne fremføringen, men jeg må akseptere at andre ikke er som meg, og at man opplever ting forskjellig.

Jeg gleder meg til å følge med på musikken din fremover. Du er blitt en skikkelig favoritt for meg! Om du blir "stjerne" eller ikke er ikke så vesentlig for meg, men jeg håper at du vil trives i den situasjonen du til enhver tid er i, og at du fortsetter med å lage og spille inn nydelig musikk! Takk for at du har gitt meg ei fin helg!

Hilsen Johan

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits