Nyter høst-idyll! Idol finalerunder nærmer seg med stormskritt!

Jeg beklager at jeg blogger så sjeldent! Har vært gressenke denne uka og har ikke hatt overskudd på kveldene... Også må jeg innrømme at jeg har blitt liiiitt hekta på et spill på iPhone (rødme)...
Min mann har nemlig vært i Bergen denne uka og hatt en av sine største opplevelser som saxofonist! Christian Lindberg, en verdenskjent trombonist og komponist innenfor den klassiske sjangeren, har komponert et stykke spesielt til Ole-Henrik (mannen min) og det ble urfremført i går med Forsvarets Musikk i Bergen og Ollis som solist. Gratulerer, gubben min!

Så må jeg jo få gratulere de to rykende ferske finalistene i Idol! Kirsti og Jenny, sinnsykt bra var dere! Wow! :-D
En rose til dere alle fra meg! (som egentlig er en nydelig bukett fra min venn Rita, tusen takk for nyyydelige blomster! I'm paying it forward!)I uka som kommer skal alle finalistene inn til Oslo for diverse photoshoot og mye annet moro. Blir veldig spennende, gleder meg :)
Skal kooooose meg masse med barna før det blir ny Oslo-invasjon.Becca blir jo med, men skal prøve å ordne med barnevakt til henne der inne. Tidenes kabal å løse..! :)

I dagene som har gått har jeg prøvd å slappe av, bruke mye tid sammen med barna, jobbe med å bli frisk (!) - fikk masse fancyschmancy medisiner fra øre/nese/hals spesialist i går, hurra for det! Også har jeg øvd litt og obviously spilt det avhengighetsdannende spillet på telefonen.... ("Where's my water?")

Her kommer noen vakre øyeblikk fra dagens tur i nydelig høstvær sammen med barna og brorsan!

 
Vasse i oransje, gule, røde og brune høstblad & nyyyyte sooooool :) Aaah..!


Johannes <3


Bror og søster!


Gutten til mamma:)

 
Mate ender :)                                                                Der endene møtes!

Så må jeg bare vise fram dette nydelige bildet som tanta mi maler av meg og Rebecca! Hun har akkurat begynt så det er ikke ferdig, men se så fint det blir!Se mer av Yvonne Jeanette Karlsens kunst her :)

I går fikk Johannes blodoverføring igjen og han var som vanlig utrolig flink!! Søster Rebecca var med og holdt han med selskap :)Det er mange som er avhengige av blodoverføringer for å leve! Husk at du kan redde liv ved å gi blod :)

Om ikke lenge starter jeg å blogge på tv2.no..! Må bare få ut finger'n og sette meg inn i hvordan jeg gjør det...! Så jeg håper at de som leser bloggen min vil følge med over dit så lenge jeg blogger der :) Skal linke dit når det blir aktuelt :)

Ønsker alle en strålende helg!
M

13 kommentarer

jeaninmichelle96

08.okt.2011 kl.22:31

Kjempe fin blogg, kommenter gjerne tilbake, det ville vært koslig ! :)

Richard

08.okt.2011 kl.22:37

Flotte bilder :-) Lykke til videre i Idol .-) du har de som kreves og er voksen nok til å forvalte det .-)

love2u

08.okt.2011 kl.22:37

Fin blogg, hadde blitt glad for en kommentar tilbake :)

www.love2u.blogg.no

Vilde

08.okt.2011 kl.22:49

kjempe fin blogg Maria :) Du synger bra og fint på idol og jeg heier på deg :)

Helena Maria

08.okt.2011 kl.23:06

Tapre Johannes, han er flink!

Kos dere masse i Oslo, håper dere får løst kabalen med barnevakt. Regner med at det ikke er så lett når familie jobber i hverdagen, det er kanskje da du trenger de mest? :)

Må forresten også si at siden jeg har Moa som venn på facebook, har jeg sett bildene av nydelige Rebecca som nyfødt, helt fantastiske bilder! I dag var jeg innom Japanphoto på Byporten og der hang jo bildet av dere så fint, utrolig koselig :)

09.okt.2011 kl.09:16

Hallo Maria:)

Lenge siden sist, og du har jo den samme fine bloggen. Gleder meg til å se deg på tirsdag...

Skulle gjerne vært barnevakt..:)..,men det går jo selfølgelig ikke!

Utroligfint bilde som tanta di lager, håper du legger ut et bilde av det når det er ferdig:-)

Slankemamma -23,7kg :)

09.okt.2011 kl.09:27

Hei Maria! Kjempeflotte høstbilder!

Ønsker deg masse lykke til i finalerundene ;) heier på deg!

Tonje;)

EG

09.okt.2011 kl.11:55

Fine bilder vakre du :)

Jeg kan gjerne sitte barnevakt for Rebecca:) Bare synd hun ikke vet hvem jeg er for da hadde det vært lettere. Men vil veldig gjerne :)

connie larsen

09.okt.2011 kl.13:21

så mange nydelige bilder. å så tapper og flink johannes er. en utrolig fantastisk gutt og et vakkert barnebarn klem mor mor

emilie Slangsvold

09.okt.2011 kl.20:34

Jeg kan være barnevakt!! :D Hihi..

Flyttet til Oslo jeg vettu..

LYKKE TIL <3

Hilsen Emilie

09.okt.2011 kl.23:29

Nydelige barn du har Maria og så tøff Johannes er :) Lykke til i Oslo og Idol.Heier på deg :) klem

Helena Maria Krekling

10.okt.2011 kl.11:14

Jeg kan sitte barnevakt for lillemor om det trengs, kjenner dere ikke. Men det går ann å møtes for å snakke litt sammen og se hvordan det går. Jeg har god erfaring med barn og trives veldig med de. :)

Radio24

12.okt.2011 kl.05:09

Titta litt på topplistene, og ser at du ligger på topplista for Fredrikstad :) Du er blant de 100 øverste, så bra jobba! :-) Kreds

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits