Bestemor-apekatt, gjemsel og fårikål!

En komplett søndag? Ja, mer eller mindre..!

I går klarte jeg jo ikke legge meg, måtte bare se ferdig "Transamerica" - uventet bra film! Helt sykt imponert over skuespillerprestasjonene til Felicity Huffman (Frustrerte fruer), hun gjorde rollen veldig troverdig og tolket den på en fengslende måte!Var ikke bare litt trøtt i dag tidlig halv sju, men sånn er det jo bare med små barn i huset!

Nydelige Ragnhild (som jeg sang sammen med i min Idol-semifinale forrige fredag, hun var veeeeldig nærme finaleplass og hadde virkelig fortjent en) var her på lunsj i dag og det var sååå koselig!Vi spiste, skravla, lekte gjemsel og lekte apekatter. Ragnhild var bestemor-apekatt. (Johannes fordelte roller) Det er ikke sikkert vi hadde lekt de to sistnevnte lekene hvis ikke Johannes hadde vært hjemme.
Eller - en vet jo aldri ;)

 

Vi var også litt babes, det klarte vi passe fint.Ragnhild pen og snill og vill (?) dro til Oslo og vi dro til Saltnes på søndagsmiddag hos svigermor :)

Der stod fårikål på menyen!Ikke et vondt ord om svigermors kokkekunster, for de er helt upåklagelige!!! Fårikålen var tilberedt på perfekt måte - men jeg syns virkelig at fårikål er Norges kjedeligste oppfinnelse... Makan til tæm middag... Der er nok mange veeeeldig uenige med meg..! Men det er vel ikke det beste jeg vet, skal jeg innrømme..!

Dessert var tilslørte bondepiker og DET er godt ;) Tusen takk for koselig søndagsmiddag, svigermor! :)

Alt i alt - en strålende søndag! Og jeg elsker at det er søndag - for det gir meg en unnskyldning til å poste denne nydelige låta :)

<3

7 kommentarer

Ræggen sjæl

02.okt.2011 kl.21:56

Det var såå koselig :) bestemor-apekatt kommer gjerne på besøk og leker gjemsel igjen!

mariannenaustvik

02.okt.2011 kl.22:26

Mange fine bilder :-D

Størstepia

03.okt.2011 kl.13:21

Hei vennen!

Det var veldig koselig med trilletur på fredag, håper vi får det til snart igjen:-)!

Syns du hadde skrevet veldig bra svar til "dumma", og jeg syns du er knalltøff som klarer å ta imot sånt!

Håper du har en flott uke:-)!

Klem fra Kjersti

SunnivaC

04.okt.2011 kl.23:36

Er veldig enig med deg når det kommer til Transamerica, den er helt fantastisk! Kommer alltid å så god stemning av å titte innom bloggen din, takk for at du deler så koselige innlegg! Jeg har foresten lagret cd-en din på Spotify og lytter ivrig til den, nydelige sanger :)

Christine Mohn

06.okt.2011 kl.09:52

Hei Maria!

Så moro at du gikk videre i Idol!

Gratulerer så masse!!!

Ine Elise

06.okt.2011 kl.19:46

Hei Maria. Ønsker deg lykke til videre i idol. Jeg synes du er kjempeflink! mvh Ine Elise

ingrid hjeldnes

07.okt.2011 kl.22:19

Hei og hopp.

Må bare si at jeg bare elsker måten du synger på Maria! Fantastisk, sårbart, vakkert og treffer meg rett i hjertet! Akkurat slik jeg liker å høre musikk! Stå på i Idol. Jeg heier på deg!

Hilsen Ingrid :)

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits