Velge, har valgt - VALG 2011!

Har du stemt i dag? Nå snakker jeg ikke om Idol (ikke før om et par setninger), men kommunestyre- og fylkestingvalget. Det tok litt tid før jeg skjønte hvor viktig det var å gi fra seg sin lille stemme, hver eneste stemme teller jo! :)

  

Da er det viktig for meg å stemme på et parti som forstår seg på kunstnernes situasjon (les: ikke Frp) - det er utrolig vanskelig å tjene penger på kunst, ta for eksempel musikk, da, som jeg jo er over gjennomsnittet interessert i. Det er nemlig ikke sånn som i sport - det er ikke nødvendigvis de flinkeste som gjør det best, det er så utrolig mange ting som spiller inn, som avgjør om du får en karriere eller ikke.
I dag er det så og si umulig å selge plater, folk velger heller gratistjenester på nett. Platekompaniet i Fredrikstad (det eneste stedet i denne byen som har et skikkelig utvalg av plater) legges ned 24. september.Så hvis man vil lykkes som artist her i landet, må man gjøre konserter. Og hvordan skal folk gidde å komme dit hvis de ikke vet hvem du er og hva du er god for? Man skal ha en rimelig god grunn for å forlate sofaen sin ;)
Så da må man vise seg frem for veeeeldig mange og håpe at de liker det nok til å vurdere å forlate den deilige sofaen! Og hvordan gjør man det? Jo - man kan gå gjennom blod, svette og tååååårer i et herlig konsept som gleder både liten og stor - nemlig IDOL :)

Så bruk din stemmerett! Det finnes så mange flotte artister i dette landet som ikke har slått gjennom og DU kan hjelpe dem å få en etterlengtet karriere! Se på Idol på fredag, det er sykt mange flinke denne første semirunden, jeg skal sitte klistra foran tv'en (i den deilige sofaen, så klart ;))! Masse masse lykke til på fredag, Alf Johannes, Karen, Hanna, Marlen, Mino, Pål, Snorre og Vegard!

Her kan du se bilde av alle de 40 semifinalistene :)

 

Undertegnede skal i ilden om bare 10 DAGER! Jeg er utrolig spent og har bestemt meg for å gi ALT :)
Er utrolig glad for å få en solid mulighet til å vise meg fram for Noregs land og håper intenst at dette kanskje kan føre til at jeg endelig kan leve av det å synge :) Nå gjelder det!

Jeg har noen flotte artistspirer her hjemme og, jeg! Etter at Johannes så på Idol, tok han fram gitaren og sang for full hals :)

Becca har ikke begynt å synge så mye ennå, men hun har til gjengjeld vært med på alle mine Idol-auditions ;)Til slutt i dag skal jeg dele med dere hva livskvalitet er! Eller - hva en svensk søt dame mener livskvalitet er. Norsk og svensk kan lett misforstås.... ;)Jeg ELSKER virkelig hvordan svenskene har tatt norske stygge ord og gjort dem om til vanlige svenske, for eksempel er jo norsk "øl" på svensk "bæsj".

Og med det ønsker jeg godt valg! Håper du har stemt, for DER stengte valglokalet ;)

Stooor mandagsklem fra den syngende tobarnsmor!

10 kommentarer

Heidi

12.sep.2011 kl.20:41

Hei! ble så glad for å se deg i idol. Har ikke klart å glemme den fine stemmen din etter du sang true colors i beat for beat! Har hørt det klippet på youtube mange ganger etter på det! Lykke til i Idol! Du får min stemme iallefall!!

Tonje

12.sep.2011 kl.23:42

Klart vi har stemt ;-) ...og KLART vi S K A L stemme om 10 dager! Vi skal stemme mange mange ganger, og alle stemmene er dine selvsagt :-)

Svenskene har et nydelig språk, og jeg vedder på at de koser seg glugg i trädgården også ;-)

Gleder meg til onsdag, lillemor <3

Suss og klem til deg

Kari Svanberg

13.sep.2011 kl.06:39

Maria! Fin blogg og fine ungar. Gratulera med maktskifte i Fredrikstad!

Lukka til neste fredag :)

Klem Kari !

Med andre ord

13.sep.2011 kl.20:04

Jeg stemte i går, og kommer til å stemme den 23. Koselig å følge bloggen din, Maria. :-)

AM

14.sep.2011 kl.21:13

Jeg hater Idol. Jeg har hatet hele konseptet intenst siden det startet - jeg har sett på dette som det nærmest diametralt motsatte av hva musikk egentlig betyr. jeg kunne holdt på lenge med å beskrive dette, men så kom du, og du traff meg akkurat mens jeg bladde gjennom kanalene. Jeg har nå sett gjennom bloggen din og dine øvrige musikalske bidrag her og der.

Jeg hatet Idol. Men hvis dette programmet kan bidra til å gi deg din rettmessige plass på stjernehimmelen, så har det tross alt gjort en misjon. For du fremstår så ekte, så god, og du er grenseløst dyktig. Det skal bli en fornøyelse å følge deg helt til du går av med seieren i det som bør bli en rett og slett lite spennende finale. Dette fortjener du.

Maria Mohn

14.sep.2011 kl.21:34

AM - DET er offisielt den BESTE bloggkommentaren jeg har fått! Tusen takk!!!!!!!

Torstein

15.sep.2011 kl.08:32

Nå skjønner jeg at vi kan misforstå svenskene også, selv om det stort sett er omvendt. Som regel er det ikke noe problem å skjønne hva svenskene sier, men de sliter skikkelig med å forstå oss norrbaggar. En merkelig greie.

Godt å høre at du brukt stemmeretten din, Maria. Overraskende mange som ikke benyttet seg av den i år også. Da får vel nesten vi andre huske å stemme på deg om en ukes tid - uansett om vi tidligere har stemt eller ei...

Thyra

16.sep.2011 kl.23:19

Åhhh... Det er så kjipt at de legger ned Platekompaniet i byen vår! (Fredrikstad), Jeg elsker å kjøpe plater, jeg er en av de som fortsatt føler det er verdt å ha det i hånd ikke bare på en data elelr hva jeg skal si. Vis du skjønner hva jeg mener, så dumt de legger ned! Jeg håper egentlig bare de kan komme tilbake i gjen i et bedre lokale og en bedre plassering så de kanskje også får solgt mer i hvert fall. Jeg liker det i hvert fall svært lite at de må legge ned.

Wenche

23.sep.2011 kl.22:21

Nå er det DIN tur! Du er fantastisk dyktig, sjarmerende og ydmyk. Dette fortjener du- jeg unner deg reisen du nå skal ut på, opplevelse for livet blir det uansett! Tenk at vi har kommet dit at programmer som Idol er så delaktig i hvem som får "muligheten" uten å måtte sette hus og familie som risiko, men det er en del av utviklingen...og vi ser utviklingen på mange arena. Uansett, jeg kommer til å stemme på deg, selv om jeg innerst inne vet at en nye plate kommer. Og den skal jeg kjøpe, elsker stemmen, stilen (med eller uten OM-thats showbiz) Lykke- Lykke til! Vi er mange som er stolt av deg :0)

sara

18.nov.2011 kl.22:39

veldig fin blogg du har! synd at du gikk ut av i dol i dag:( men lykke til videre!

hilsen en liten fan av deg:-) ps du hadde fortjent å gå videre i kveld!:)

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits