Idol-audition i Lillestrøm! Spennende!!!

Det er så gøy å se på Idol! Utrolig spennende å være med, er veldig glad jeg bestemte meg for å gå på audition :)

Denne saken med video lå på tv2.no før dagens program :) Tårene presser litt på igjen! Det betyr utrolig mye for meg å kunne få muligheten til å synge som levebrød.

Mamma var med på audition og det var supert å ha henne med :)Mye venting på audition, så det betyr mye tid med Becca min :)

  

Moro og koselig med 3 generasjoner på hotell!På første runde i Lillestrøm sang jeg a capella Bobby McFerrins "Thinkin' about your body", dommerne virka fornøyde og det var utrolig kult :) Moro å synge den! Klarer ikke å synge den halvparten så kult som Bobby sjøl, men moro å prøve! Sjekk ut en av mine helter :)

Utrolig digg å komme seg videre til neste runde :) Da sang vi duett! Jeg og Stian Dalen sang "Up where we belong". Han er utrolig bra til å synge og veldig kos! Lillebroren min det se ;)

Må også legge ved noen bilder fra dagens veldig koselig tur med barselgruppa! (eller vaffelgruppa, som dattera til ho ene sier)

Becca's bad hair dayMå innrømme at vi gikk liiiiiitt lenger enn jeg syns er langt nok..! Og de andre syns vel muligens at det tok unødvendig lang tid siden jeg måtte stoppe for å ta bilder av alt mulig...

Gleder meg veldig til å se på Idol i morra og! Da får du vite om jeg går videre til neste runde i Lillestrøm. Det skal visst være en ekstra lang episode i morra. Jeg skal på teateret i morgen, men Ollis tar opp så jeg får se når jeg kommer hjem :) :)

5 kommentarer

Martine

09.sep.2011 kl.07:30

Du er utrolig flink til å synge, Maria! Jeg fulgte sendingen i går kveld, og Bobby McFerrins "Thinkin' about your body" sang du bare såå bra! Masse lykke til videre i Idol! Jeg heier på deg! :)

LiseLotte Rambekk

09.sep.2011 kl.16:00

Du har ett kjempe talent, utrolig fin stemme! Var skikkelig tøft når du sang "Thinkin about your body" Stå på :D

Hege Christine Sørensen

09.sep.2011 kl.20:58

Maria! det var fantastisk å høre deg idag,fikk gåsehud over hele kroppen og sitter her å gråter i sofaen fordi det var så nydelig :-) Jeg heier på deg!!

Hilsen helsesøstra di... Hege

Tonje og Jenni

09.sep.2011 kl.21:04

Maria du er så flink !!! Du har en helt fantastisk stemme, heier på deg og tror og vet at du kan komme utrolig langt !:D stå på Maria

Heia, heia, heia !!!!

valinor

09.sep.2011 kl.21:23

Håper virkelig og tror nok at du kommer videre til top 40 :)
Du er utrolig flink, og gleder meg til til å følge deg videre:)

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits