Døde fisker og opera

Den tredje fisken døde i dag. Baby-fisken. Stakkar liten. Den klarte aldri å svømme opp til vannskorpa for å spise. Her er den første fisken som døde. Den prøvde å fortelle meg hvor kjipt den hadde det der inne dagen før den døde. Helt inntil glasset, titta meg inn i øya og bare "Øøøy, slipp meg ut, jeg har det helt grusomt her inne... Jeg dør....." Og dagen etter døde den. Trist!I dag døde altså den tredje (vi hadde rundt 10 stk) så nå måtte vi bare fortelle det til Johannes, fordi det var baby-fisken som han alltid ser etter. Men han tok det veldig fint. Det er jo viktig å lære barn om livets sirkel!

Vi har vært på en liten Oslo-tur i dag :) Ollis skal jobbe i operaen denne måneden og det er moro å ta en titt!
Johannes har vært i barnehagen, han koser seg veldig der. Resten av familyn tok en tur og det var veldig kos :)

  

It's windy out there :)Tok en tur inn også, kult å se mange artige materialvalg - doen der er så fancy at man nesten ikke skjønner hvordan man vasker henda. Men fint :)Rebecca koste seg også!Mamma og pappa :)Sukk :) Synd vi ikke husker hvor digg det var å være baby :)<3

På torsdag eller fredag kan det hende tobarnsmora dukker opp på Idol igjen! TV2 kl. 20:00 :)

5 kommentarer

Vilde

06.sep.2011 kl.21:28

fine bilder :) jeg fikk ikke sett på idol auditionen når du var der men skal se på torsdag og fredag og se om du er der :) Har hørt utrolig mye fint om deg der :) kjøpte se og hør bare pga du var der :) Elsker bloggen din og Rebecca er så søt atte :) Elsker den sangen din "et bedre sted" hører p den hele tiden på spotify :) vurderer og spørre korlederen vår i Vestby om vi kan synge den :)

Tove

06.sep.2011 kl.21:32

Minner meg litt om reklamen: "Doffen har daua", barn tar slike ting mye bedre enn vi tror.

venkesstrikk

07.sep.2011 kl.09:29

Vi har hatt en del slike episoder i vårt akvarium også. Lykke til med Idol :)

ACSC

07.sep.2011 kl.13:31

ÅÅÅ savner at du var fysisk aktivitet læreren vår på nøklebyyy !

<3 Marita

08.sep.2011 kl.17:16

Kjempefine bilder :D

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits