Gratulerer med 5-årsdagen 27/8 gutten min!

Det var duket for tidenes tøffeste sjørøverbursdagsfest i går! Og etter en natt med bare to timers søvn var det redningen at svigermor tok med seg barna ut en tur så jeg fikk sove litt for å lade opp. Premierefesten på fredag måtte man jo overvære..! (I seng 01:30, Rebecca urolig fra 02:00-05:00, Johannes våken 07:00. Helgenetter er ikke som de en gang var....)
Byoperetten "Det hendte i den gamle by" kan oppleves to helger til og jeg anbefaler alle og enhver og ta seg en tur!
Elsebeth her håper at alle vil komme og se henne kle seg ut som mann og reise ut på eventyr - til ny dåd for fedrelandet!I går var det altså Johannes sin bursdag og det var veldig vellykket! Han har fått ny seng til bursdagen, cd-spiller og bie-kostyme.

Vi har også arvet et akvarium, så 4 små fisker fikk han også på den store dagen :)Alle sjørøver-vennene hadde med supre gaver, Johannes var veldig fornøyd!Jeg lagde en kul pirat-kake!Den ble litt hard fordi jeg fikk litt dårlig tid og måtte kjøre på med varmluft og høyere temperatur for å få den ferdig før premieren på fredag! Så den så kanskje litt bedre ut enn den smakte... Men kul ble den, hvertfall :) Det er en sjokoladekake med smørkrem :)

Egentlig er det like greit med gode, gamle muffins. Det var det barna aller helst ville ha. Det enkle er oftest best!
Og med konditorfarge og sjørøverflagg ble det jo ganske kult :)Etter kakene var det skattejakt!
Selveste Kaptein Sabeltann hadde lagt mange ledetråder rundt i hele huset!Ungene var helt høye (sukker og skattejakt = TEXAS!) da de fant skatten med gullpengene i.Gratulerer med dagen i går, fine gutten min! Elsker deg!

4 kommentarer

Torstein

28.aug.2011 kl.22:47

Hehehe...det er så gjennomført! Imponerende! :)

Malin Thoresen

29.aug.2011 kl.11:11

Syntes du er så flink Maria!! Småbarnstiden er hektisk det vet jeg alt om, og itillegg jobber du jo som en helt!! Imponerende, gratulerer så mye med 5 åringen !!

Klem Malin T

Negldesigneren

30.aug.2011 kl.20:09

weeeeeeeeeeeeee,kjente deg igjen straks jeg sa deg på idol!!!!!!!!!!!!!!heier på deg!!!!

Linn Monica :)

24.sep.2011 kl.15:02

Så flink du er! Sjørøverkake OG muffins. Veldig gjennomført :) Heldige bursdagsgjester!

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits