2 premierer på en uke

Hjelp, hvor surrealistisk det var å ha forestilling i bøttevis med regn. Men det var faktisk overraskende fint også! Førpremiere på Byoperetten var i kveld og mot slutten bøtta det ned så voldsomt at jeg nesten ikke kunne ha øynene åpne, men det var faktisk befriende...! Synge ute i regn - tror jeg skal gjøre det oftere.

Det er altså premiere i morgen, Kongsten Fort kl. 20:00. Det er en flott forestilling med helproffe folk som jeg er beæret av å jobbe med. Elsker å møte nye bra folk! Her er et Byoperetten-bilde av meg og Dag, fine Dag. (alias Elsebeth og Peder Jeremias)Det har vært noen hektiske uker. Det er ubeskrivelig godt å komme i gang med forestillinger. Og på lørdag blir den elskede gutten min 5 år! Vi skal ha skikkelig sjørøverfest og jeg skal bake og vi skal ha skattejakt og det blir et party uten like, skal jeg love deg. Etter prøvene i uka som har gått har jeg sittet og lagd sjørøverinvitasjoner og pakket inn gaver. I morra skal det bakes!

  

Johannes har vært med meg på øving på teateret og har blitt bitt av basillen - "Mamma, jeg vil være med på skuespill jeg også!!!!!"

Rebecca har blitt et halvt år gammel allerede og hun har plutselig blitt så stor... Hun er så fornøyd og herlig og jeg koser meg skikkelig med å ha to barn :)Selv om det ennå ikke er helt optimalt på nettene...! Bare sjekk disse to statusoppdateringene som havnet under hverandre på facebook.... Hehe ;)Jeg nevnte jo i overskriften at det ikke bare er én premiere som banker på døra!
Tirsdag 30.8. er det premiere på IDOL! Og min audition er den første de viser :)

Programmet går tirsdag, onsdag, torsdag og fredag de to første ukene (kl. 20 på tv2) og den tredje uka starter livesendinger, der 8 deltagere synger hver fredag. 2 av de 8 blir til slutt 10 finalister.

Det er utrolig mange flinke sangere med denne sesongen, tror det blir veldig gøy å se på!

:)

Nå skal jeg sove litt før den første premieredagen. Kaker skal bakes og gulv skal vaskes (hva er vitsen.... Like ille 10 minutter etter at gjestene har kommet....) Johannes skal få en superkul bursdag, han skal ikke få merke at mamma har litt for mye å gjøre!

Natta! :)

2 kommentarer

Torstein

26.aug.2011 kl.19:11

Sjørøverfest høres jo helt konge ut! Og hei fadderi og fadderullandei!

Kanskje man rett og slett må følge litt på Idol i år, da..? Håper og tror du gjør deg bemerket og er med leeeeeenge. :)

Størstepia

27.aug.2011 kl.23:47

Grattis SÅ mye med Johannes idag!! Håper sjørøverbursdagen blir knall!

Og masse lykke til med Byoperetten, håper ikke det er like mye regn hver dag!;)

Sees på tirsdag;)!

Klem

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits