Ord blir fryktelig fattige

Har vært på ferie og har ikke hatt internett på noen dager, derfor har jeg ikke fått blogget før nå.
Ingen ord kan beskrive hvor tragisk og uforståelig det som skjedde fredag er. Vårt vakre trygge Norge ble mørklagt på en kveld og hele landet er sammen i sorg.Jeg kan bare si at jeg er så stolt av å leve i Norge, vi skal reise oss igjen og ikke la en mann holde oss nede. For en flott statsminister vi har. Flotte taler av han og kronprinsen i går. "I kveld er gatene fylt av kjærlighet"

Vi har hatt en fin ferie, tross alt. Det er jo viktig at de yngste barna opplever mye fint i en tid som denne, de er for unge til å forstå det ennå, uansett. Vi har kost oss på Lilleputthammer og Hunderfossen.Lilleputthammer var vel egentlig best! Passet så fint til de litt yngre barna.
Johannes fulgte ivrig med på teater.

Og her er hans første kjærlighet. Det var virkelig vakkert å se sin lille sønn være såå opptatt av noen, han har snakket om "dama" nå i flere dager...

Flagget på halv stang i Lilleputtshammers små gater...

I går fylte min kjære mamma 50 år! Gratulerer så mye med dagen mamma :) Det er ikke mange 50-åringer som er så schpreke :) Glad i deg, mamma.Det som skjedde 22. juli har sjokkert og såret hele verden. Sommerkonserten vi skal ha i kveld vil vi fortsatt gjennomføre, men vi har endret den til en minnekonsert og vil gjøre det vi kan for å spre håp og sjelefred gjennom vakre ord og toner. Konserten er i kveld i kirken i gamlebyen i Fredrikstad kl. 19:30. Billetten koster 100 kroner.

Fotografer er Morgan Nicolaysen og Jan Kraft.

I kveld skal jeg fremføre blant annet en ny låt, jeg har skrevet en ny norsk tekst til Peter Gabriels "Don't give up". Sangen er dedikert til Norge og alle pårørende. I kveld blir det musikk av hovedsaklig norske komponister og låtskrivere, blant andre Bjørn Eidsvåg, Sigvart Dagsland, Erik Bye og Edvard Grieg.

Velkommen.

I stunder som dette må vi bare holde sammen, vise hverandre kjærlighet og støtte hverandre.
Det eneste positive med dette er at vi kommer nærmere hverandre og ser hva som er viktigst i livet.<3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits