Snart ferieeeeeee!

Nå er det endelig snart ferie!

Det har vært noen veldig hektiske uker... Til og med lokalavisen syns det var verdt å skrive om :) Les artikkel her.

I de siste 3 ukene har jeg vært på Hankø mer eller mindre hver dag og øvd til Fransk åpning som hadde premiere i går, på den franske nasjonaldagen. Rebecca har vært med på øvingene og vært veldig flink jente :) Sovnet på gulvet blant boaer og bunnyører....Stakkars vakra mi...Jeg har brutt mange barrierer i løpet av denne perioden... Følte meg IKKE hjemme i en rolle der jeg må ha på bunnyører, for å si det sånn..! Trodde jeg ikke kom til å bry meg så mye, men det viser seg vel at jeg er litt mer prippen enn jeg trodde. Jeg er jo tobarnsmor og barnekordirigent...! MEN - dette er jo bare en rolle, det er ikke meg! Så det har sakte men sikkert gått opp for meg da. Dette har på en måte føltes som å ha en sommerjobb som prostituert og at det blir dokumentert i lokalavisa. Yeah.

Har vel egentlig ikke fått slappet av noe særlig i helgene, heller...! Mye sang i vielser nå på sommeren og sommerkonserter. Jeg liker dette altså :) Det blir jo bare litt hektisk innimellom...! Lørdag var det intervju med fredrikstad blad, øvelse og bryllupssang. Søndag var det først en øvelse også 3 konserter på Glommafestivalen, to med bandet mitt og den siste med storband - det var supergøy :)

Her er noen bilder fra avslutningskonserten med storbandet til Ollis - The Livin' Jazz Orchestra. Det var en ære å synge med verdens beste vokalist Henning Stranden :)
(Begge foto: Arild Mortensen)

I går var det endelig duket for premiere på Hankø og det er utrolig deilig å komme i gang med forestillinger, jeg må innrømme at jeg ikke er vant til å bruke så lang tid på å forberede noe, man rekker liksom å bli litt lei i motsetning til konserter, der man har en øving og gjennomfører konserten før man nesten rakk å glede seg..!

Det er gøy å dolle seg litt da :)Dette er like før Desiree skal på scenen....Nå er det 3 forestillinger (billett kan bestilles her) igjen på Hankø, så nå skal vi bare kose oss så godt vi kan på scenen også er det ferie med verdens beste mann og verdens vakreste unger :)<3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits