Tusen takk, Moa!!!

Vi har fått en fantastisk fin gave! Vet liksom ikke helt hvordan man sier takk for noe så fint, så håper at et blogginnlegg kan være et OK forsøk....!

Min skjønne søster Moa superfotograf sendte dette store, vakre family portrait til oss og det fikk sin rettmessige plass i stua nå i kveld :)

Bare se så fiiiiint:Så - TUSEN, TUSEN TAKK KJÆRE MOA :-D for en fantastisk fin gave som hele familien har glede av i maaaange år!

I disse dager øver jeg til teateroppsetningen "Fransk Åpning" på Hankø Fjordhotell. Rebecca er med og det går ganske så bra! Hvertfall når man jobber med så flotte folk og når man har en svigermor som gjerne er med og hjelper til med bebis :)
Jeg har en ganske kul rolle. Rollefiguren er ung, blond, litt naiv og ganske rett på sak. Meg for 10 år siden? Hehe, hvertfall ikke vanskelig å "finne" henne..! Må gi dere et lite sitat fra denne snertne lille dama: "Har du hatt sex i en bil? Det har jeg. I en Renault, en Simca og en Mercedes. Ellers kan jeg ikke så mye om bilmerker!"

Premieren er 14. juli - det blir moro ;) Så bestill billett og kom! :)

Var redd jeg hadde tatt på meg for mye denne sommeren (og tenker vel fortsatt at det kanskje er tilfelle), men det går overraskende fint. Jeg er vel egentlig best under press...! Tobarnsmora kliner til og utøver multitasking på høyt nivå på daglig basis!Se så flink Becca har blitt til å løfte hodet sitt a :) Var litt slækk i nakken, fikk vi beskjed om, så nå har vi kjøpt treningsmatte, både til Becca sin nakketrening og mammas situps (blir ikke såååå mange av dem, foreløpig, men...)I love my kids :)

2 kommentarer

madelen

29.jun.2011 kl.00:13

Nydelig bilde. :) har hun en hjemmeside?

Madinææ

01.aug.2011 kl.01:50

ja det lurte jeg egentlig også litt på, kjempe flott bilde!

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits