Den store dagen i bilder!

I dag har det vært en stor dag! Rebecca sin barnevelsignelse og min 28-års bursdag :)
Det siste kommer så definivt i andre rekke, men det var altså flere enn én ting å feire i dag :)Først hadde vi hele 23 gjester hjemme hos oss. Langbord i stua :)

   

Vi koste oss med nydelig mat :) Mamma, stemor Lena og svigermor Grethe hadde med hvert sitt nydelige bidrag til koldtbordet og alle ble mette og fornøyde :)

Nå skal jeg få lov å skryte litt (veldig) av meg sjøl - jeg starta fredag kveld med denne kaken og ble veldig fornøyd med resultatet!Er hun ikke fin??? Og det smakte godt og :)
Tusen takk til tidligere nabo Anja for gode råd og hjelp, hun selger masse flott bakeutstyr på kakedeg.no (det skal være "kake <3 deg" - logoen er ikke helt ferdig) - det er ikke så vanskelig som det kan se ut som! JEG fikk det til! Og jeg har så og si ALDRI bakt noe annet enn 1-2-3-kaker fra Toro.

Barbie-brunetten fikk selskap av to nyyydelige kaker til og jeg tror gjestene fikk dagens behov for søtt dekket.Rebecca fikk også utrolig flotte gaver (og jeg fikk noen også :)). Ikke to av noe, helt perfekt blanding av smykker og annet :) Tusen hjertelig takk for de flotte gavene!

Etter at masse mat og kaker var skjøvet sakte men sikkert ned i alle menneskene, dro vi samlet til 3-16 på Røde Mølle til selve seremonien. Det gikk så bra, Rebecca sov hele tiden! Våknet litt da pastor Rune Jonassen skulle holde henne......men sovnet igjen da mamma kom med sutten.Johannes sov ikke fullt så mye..!Han hadde det ekstra kult med ballongene ute i kafeen!

  

Jeg sang en sang til lille Rebecca - "Ingen er så trygg i fare" - den er så fin :)Bursdag og facebook er en fantastisk ekstraordinær kombinasjon. Gratulasjonene tikker inn og det er så utrolig koselig! Sjekk antall nye mail i innboksen...Tusen, tusen takk for alle gratulasjoner!!!

Jeg er hvertfall strålende fornøyd med dagen i dag.
Rebecca kommer kanskje ikke til å huske så mye av den, men hun virker fornøyd :):)

Én kommentar

Størstepia

30.mai.2011 kl.15:10

For en flott dag det så ut til å ha vært!

Nydelig kake ja, den er det virkelig lov til å skryte av!!

Og nydelig dekte bord:-) Likte godt servicet med blomstene:-)

Klem fra Kjersti

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits