Hurra for Norge og STOL på meg!

I morra skal vi kose vårs ille se. Det er barnas dag i morra og jeg gleder meg til å lage koselige 17. mai-tradisjoner for barna! Johannes skal kle som ut som fugleskremselet Skremme fra Gråtass (det betyr at han skal ha dress, tversoversløyfe og flosshatt, han vil nemlig helst ikke pynte seg - men sier vi at han kler seg ut - da er det kuuuult). Jeg skal bruke bunaden jeg har arvet av tante :)

Siden sist har jeg fått ferdig to nyyyydelige stoler - to er hos møbelsnekker nå og de to siste har akkurat fått siste malingsstrøk. Se denne vakre stolens fantastiske reise fra helt grei til vakker:

Jeg var så heldig å finne 6 håndlagede stoler på finn.no. De var litt slitne, trekket ser ikke så verst ut på bildet, men det var litt hullete og et slags fake skinn som var litt ekkelt.Først leverte jeg dem til møbelverksted som fjernet trekket og innmaten og limte dem på nytt. Det var mye rart inni...!Så hentet jeg dem og pusset dem matte og malte to strøk med brunsort oljemaling.Så fikk den ny innmat og ble trukket om hos Mettes Møbelverksted - se så fiiiiin :)

Er kjempefornøyd :)

Noen venner foreslo at jeg burde ha en go' gammaldags "hjemme hos"-reportasje her på bloggen, ser ikke bort i fra at det kan bli en realitet :) Syns det er veldig moro med interiør.

Ønsker alle sammen en strålende feiring av vårt kjære gamle Norge i morra, ja, det landet er vi glad i du og jeg.

2 kommentarer

Størstepia

16.mai.2011 kl.19:00

Så fine de ble:-)

Kos dere masse på 17.mai. Er du nedi byen så kanskje vi sees:-)!

Herlig at Johannes vil være skremme da:-)

Klem

Lindi

25.mai.2011 kl.16:01

Å stolene ble jo kjempefine!! ;D Er det dyrt å ta de med til møbelsnekker for omtrekk og sånne ting eller?

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits