Støttekonsert for ME

Torsdag i neste uke deltar jeg på en konsert på City Scene i Fredrikstad. (Les forhåndsomtale i Moss Avis og Fredrikstad Blad) Ikke bare er det mange flotte artister med (blant andre to av mine musikalske forbilder Odd René Andersen og Ole Børud), men det går også til en god sak :)

Det er desverre mange som blir rammet av utmattelsessyndromet ME - jeg har en god venn som har det og en tidligere elev av meg har det. Selv om den rammede har aldri så lyst til å delta på det ene og det andre har han/hun ikke annet valg enn å bare holde senga og prøve å komme seg gjennom dagen - aldeles utmattet. Kom på denne konserten og bidra til å finne ut mer om denne sykdommen og hjelpe de som er rammet!

Én kommentar

Elin

05.mai.2011 kl.22:06

Hei Maria :)

Så flott at du støtter opp om dette. Jeg har selv slitt med utmattelse i mange år og vet hva denne sykdommen gjør med en.Man ser jo så frisk ut ,men på det værste orka jeg knappt å dusje.

Jeg får desverre ikke med meg konserten,men jeg skal markere dagen på min måte.

Takk for at du er med på å sette fokus på denne sykdommen gjennom konserten:)

Klem fra Elin

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits