Påskesommer!

Jeg er vel ikke den første som nevner at vi har hatt fint vær de siste dagene, men det er jo jaggu noe å skrive hjem om.
Nydelig :)

Langfredag var vi på Saltnes. Gikk tur på kvelden før solen gikk ned og det var idyll fra ende til annen.

Johannes hadde fryktelig lyst til å bade! Men med bare 8 grader i vannet tror jeg vi får vente litt til :)
"Mamma, det er jo ikke snø lenger!"I går tok vi en tur til Mærrapanna og jeg fant treet som pappa har risset inn forbokstaven til meg og broren min :) Det er sikkert 15-20 år siden (HJELP!) - gode minner!Det var flere som tenkte at det var fint å ta en tur til Mærrapanna og grille..!Blåveis på veien :)Trodde først jeg bare kom til å finne den ene, men så åpenbarte det seg plutselig en liten blå eng :)

Man vet man begynner å bli voksen når man står på alle fire for å ta bilde av blåveis..!
Eller - dere skjønner hva jeg mener!Jeg som før var så redd for edderkopper ble helt kurert etter at jeg gikk gjennom det å presse ut et menneske, så nå syns jeg ikke det er så skummelt med edderkopper lenger. Sjekk ut denne GRØNNE edderkoppen jeg fant i går!Med dette vil jeg ønske deg en riktig GOD PÅSKE!Påsken er jo på hell, men da er vi også noen skritt nærmere...

...sommer :)

Én kommentar

Torstein

24.apr.2011 kl.22:36

Det er jo ikke unaturlig at det kommer noe godt ut av å presse ut et menneske, men at det skal fjerne edderkoppskrekk var nytt for meg. :) Flaks!

Ellers er det jo ikke overraskende at det er fint på Saltnes. Har selv gått tur til vannet der i dag, og det så bra ut nå óg...

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits