Dagen i dag

Nok et skippertakblogginnlegg fra meg :) Jeg har begynt å jobbe litt igjen, litt synging her og der og litt radioreklame og litt kor. Soulkids og jeg klina til i Torvbyen på 12 Million Race i slutten av mars :)(Begge foto: Sigmund Brenna)

I går avsluttet jeg "Låtverksted" på Risil ungdomsskole i Vestby, jeg er nemlig så heldig å få være 9. klasse sin særoppgave..!Håper å få videreutvikle låtverksted-konseptet og kanskje besøke flere skoler? :)


(Begge foto: Julianne Berger, Vestby avis)

Ollis og Rebecca var med - amming i pausene! Det gikk akkurat ;)

Vi har hatt en tøff avslutning på vinteren. Sønnen vår lider av en sjelden blodsykdom og får blodoverføring en gang i måneden og nå like etter Rebeccas fødsel har vi vært på Ullevål for å få opplæring på en ny hjemmebehandling. Pga blodoverføringer får Johannes for mye jern og må da behandles med en medisin som skiller ut jernet. Dette får han gjennom en pumpe 4 netter i uka. Det er veldig trist å måtte stikke Johannes hjemme, han er ganske frustrert og sint på oss fordi vi må stikke han, han skjønner jo ikke hvorfor mamma og pappa må gjøre så at han får vondt..!

Rebecca har hatt mye kolikk-smerter og vi har også ventet spent på å se om hun også hadde samme sykdom som broren sin. Den er i utgangspunktet ikke arvelig, men svigerfar hadde samme sykdom, så da må vi bare gå ut i fra at den er noe arvelig likevel. Tidligere i uka tok vi blodprøver for å se om Rebecca har normal produksjon av nytt blod og
- det så bra ut :)

Jeg ser fram i mot lysere tider og den dagen de nye medisinene er blitt en vane. Jeg er veldig glad for å bo i et land der vi får de medisinene vi trenger..!

I dag sang jeg i to begravelser. Den ene sangen jeg ble bedt om å synge ble jeg bare helt forelsket i. Erik Bye har skrevet en vakker tekst og Marit Larsen har laget en aldeles nydelig versjon! Len deg tilbake og nyt :)

Ja, mangt skal vi møte og mangt skal vi mestre.
Jeg tror det er greit at vi ikke vet hva morgendagen bringer..!

Avslutter med noe så deilig selvmotsigende ved inngangspartiet til sykehuset ;)


"Alle" står og røyker foran dette skiltet.

Kanskje ikke så rart siden dette skiltet står to meter unna?


God helg :)

 

3 kommentarer

Mari

08.apr.2011 kl.23:05

Du skriver så fint! Nydelig blogg!

Tone

08.apr.2011 kl.23:21

Johannes er en tøff gutt, og dere tøffe foreldre! Godt å høre at blodprøvene til Rebecca så bra ut :)

Kornelia

09.apr.2011 kl.00:07

Hei,husker du meg fra bak vollene i sommer? Jeg spilte annerimer som barn;)

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits