Tusen takk!

Rebecca er nå en måned (i går) gammel. Hun har slitt veldig med vondt i magen i det siste og det er jo ikke så gøy - for noen av oss. Lite soving og mye gråt er ikke koselig og etter et besøk hos kiropraktor i går er alt allerede mye bedre. I natt var ikke så grei, men kiropraktoren sier hun skal ha 3 behandlinger, så satser på at hun er mye bedre til helga, tredje behandling er på fredag :)

Vi har fått så mye nydelige gaver til prinsessa vår. Så jeg tenkte jeg skulle lage et blogginnlegg og si TUSEN TAKK for det! :)
Alle har vært superflinke til å gi storebroren masse oppmerksomhet også, han har også fått gaver og han føler at han bursdag stadig vekk - herlig!Tenkte jeg skulle vise fram noen av de nydelige gavene :) Jeg elsker personlige gaver!


Ull er nydelig og praktisk, elsker hjemmestrikka :)


Scrapbook!


En jente i barnekoret jeg dirigerer hadde en flott gave til oss da jeg kom tilbake forrige uke, hun hadde laget kort med bilde hentet fra bloggen, veldig koselig!


Denne imponerte altså, en selvkomponert gavekurv i roooosa med nydelige små gaver til alle sammen.

Så til alle sammen - TUSEN HJERTELIG TAKK!

Snart har mine 6 første uker som tobarnsmamma passert og da skal jeg starte så smått å jobbe igjen (jeg har jo egentlig allerede begynt da) og Ollis skal ha full pappaperm (bare NAV gidder å behandle søknaden! 2 måneders behandlingstid og ikke lov å søke før babyen er født - hvordan skal man starte perm etter 6 uker da? Jeg er ikke dødsgod i matte, men det regnestykket der går ikke heeeelt opp, eller??).Skal på barnekoret igjen i kveld, Ollis jobber i Sarp med korps, så kidsa skal være med og bli passet av mormor.

Nå skal mamman i huset (meg altså) brette litt klær og ete litt lunsj og være litt ku.

:)

2 kommentarer

Vilde

22.mar.2011 kl.21:43

Det var søte gaver:) Og Rebecca er søøøt :)

Elin

22.mar.2011 kl.23:10

Så vakker ho er :)

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits