Mobbing på Chat Noir

Har dere sett det der "Roast fra Chat Noir"? Et program der norske kjendiser skal brutalt hylle hverandre, som det er beskrevet på tvnorge.no. Med mine ord er det heller et program der mobbing liksom skal være kult - når ble det morsomt å kalle folk stygge, tjukke og talentløse? Den som blir "mobbet" ler også godt, men kom ikke her og fortell meg at noen av de kommentarene egentlig sårer ganske bra.Klikk på bildet for å gå til tvnorges nettsider.
Der kan du se klipp fra programmet.

Hva syns du? Jeg er ingen fan av mobbing hvertfall.

Jeg er derimot fan av denne videoen - DETTE ler jeg av ;) Denne er kanskje gammelt nytt for den typiske blogger, men jeg som nærmer meg 30 har akkurat sett den for første gang! (se hele - spesielt sangen til slutt)

Nå blir dette egentlg 3 blogginnlegg i én. Og det er vel bra? Et lite kinderegg, der altså. For jeg lovte jo å dele noen bilder fra siste photoshoot! Med vår nyfødte datter ;) Min fotograf-søster Moa Engelbrektsson tok litt bilder av oss bare noen dager etter fødselen og de ble utrolig fine :) Her er noen!God helg!

4 kommentarer

Marit Haugetun fhs

18.mar.2011 kl.11:17

Nydelig jente du har fått Maria! =)

Lindi

18.mar.2011 kl.11:19

Nydelige bilder av dere :)

EG

18.mar.2011 kl.16:56

Heia søta!:)

Sjekker bloggen din hver dag:) Du skriver så bra:)

Kjempe fine bilder (smelt) Nydelig lita jente!

Masse god helg til deg også!:))

Klem

Malin Thoresen

21.mar.2011 kl.19:38

Såå vakre bilder Maria!!!Hun er så nydelig! Hørte hun var plaget med magevondt stakkars.. Liam var også det i den alderen. Vi fikk også hjelp av kiropraktor så han ble gradevis bedre etter litt behandling. Godt det finnes hjelp å få, er så ille når de er plaget..

Ha en fin kveld!

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits