iPhone-blogging-premiere

Bruker nesten ikke macen lenger - jeg (JEG?!?!?) har blitt fan av iPhone. Så ikke den komme.
Nå på mandag er det 3 uker siden jeg starta med mini-rier og 3-4 cm åpning, så kan vel si at jeg er bra fødeklar nå.
Termin er ikke før til uka da, så er jo ikke på overtid selv om det føles sånn.

I det siste har jeg vel egentlig hatt litt for mye fritid og burde kanskje blogga mer da..! Men jeg blir bare helt tiltaksløs med for lite å gjøre.
Liker best å ha litt fullere kalender for å si det sånn.
I dag for eksempel - satt jeg hele dagen i mammas frisørsalong og skravla med kundene. Mobba kanskje en av dem litt og, ho hadde farga håret hjemme og det var grått, neongult og grønt. Det skulle vært blondt. Jeg derimot, farga håret hos mamma og det ble fiiiin blondinefarge.
Mamma er en flink frisør, se - er hun ikke søt?I dagene som har gått har jeg laget et par radioreklamer til radio prime i Fredrikstad (eller, Lydmuren lager dem, jeg snakker bare) og de ble ganske kule..! Så hvis du hører reklame om veeeldig fersk medisterfarse til 29,90 på ICA i Østfoldhallen eller reklame om Alfa Romeo (der du tror du har forvillet deg inn i en telefonsex-samtale) så vet du hvem det er er..! Poteten Mærris kan nemlig brukes til både det ene og det andre.

Det var også hyggelig å lese at en liten cd jeg medvirker på fikk så fin omtale i Fredrikstad Blad! (selv om de virkelig har klart å finne tidenes styggeste bilde av meg!) Dette er altså musikk til 12 Mill Race - Fredrikstad skal samle inn 12 millioner kroner i løpet av 2011! Og det klarer vi vel? :) Bli med du og :) Her er videoen til "Barneøyne" skrevet av Tom Rohde-Moe, jeg og Harry Sagstuen synger og Mølla Soulkids, barnekoret jeg dirigerer (til journalisten i Frstad blad: barnestemmer låter ikke perfekt, det er det som gjør det til barnekor!!! De synger akkurat slik de skal!!) synger med på refrengene :)

3 kommentarer

Størstepia

19.feb.2011 kl.08:40

Heisann Maria!

GOdt å høre at det er noen flere er fødeklare!:-)

Syns alle som skal føde rundt meg har født allerede, og da ikke du skrev her på en stund trodde jeg du også hadde født;-) Hehe..

Vi får telle ned..

Lykke til iallefall, det er uansett rett rundt hjørnet:-)!

Klem fra størstepia

Maria Mohn

19.feb.2011 kl.11:35

Da er det fortsatt en bra sjanse for at vi er på sykehuset samtidig! Du må si fra når det skjer noe da, det blir veldig spennende. Jeg er så klar.... Men vi har tenkt oss i 30-årslag i kveld, så det er helt greit om det drøyer et par dager til. Masse lykke til med innspurten! Klem :)

Kjøpe iphone

26.feb.2011 kl.19:25

Interessant, for se om jeg tar en tur hit senere.

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits