Nesten et døgn med rier, men så stoppa det, gitt..!

Tenk det a. Trodde ikke det var så vanlig..! Men alt er jo like normalt når man er gravid. Startet med rier natt til mandag og dro på sykehuset mandag morgen. Hadde 3 cm åpning og tenkte at nå blir det snart baby! Kult! Vi dro hjem igjen for å slappe av og vente på mer kraftige rier. Men de tok seg aldri opp..! Bare maserier heeeele dagen. La meg like før midnatt og tenkte at det kom til å ta seg opp i løpet av natta, men faktum var at natt til tirsdag sov jeg så godt som aldri før og det var jo selvfølgelig ikke dumt, det. Men litt nedtur var det jo. Men da er hun vel ikke klar ennå, da..! Så da går jeg bare her med mine 3 centimeter og en mini-rie nå og da. Er jo fortsatt nesten 3 uker til termin, så det er vel egentlig ikke noe hast. Koser meg hjemme og gjør klart til den lille jenta :)

I dag legger jeg ut en ny Jarle Bernhoft-video - jeg er så BLODFAN. Han er fantastisk. Enjoy!

3 kommentarer

Størstepia

02.feb.2011 kl.20:59

Æsj da, så kjedelig...

Men er litt enig med deg, det er godt at de kommer til tiden også, og det er litt koselig å gå å vente. Ikke minst for å forberede seg på hva som kommer...

Lillesøsteren min fødte på mandag, og jeg fikk litt sånn flashback til forrige fødsel da jeg tok heisen opp på barsel, hehe..

Jeg har også litt maserier og masse kynnere. Har 1 dag til på jobb nå, så jeg håper ikke jeg føder med en gang, godt å gå hjemme å få roen også liksom..

Lykke til, så sees vi kanskje på sykehuset:-)

Klem fra størstepia

anette mortensen

06.feb.2011 kl.22:14

skal vise elevene mine hvordan man legger inn kommentar på blogg. Så nå bruker jeg din og sier samtidig; Lykke til med fødsel!

Goose en.hypotetisk.blogg

09.feb.2011 kl.21:33

Lykke lykke til med forestående fødsel. Kanskje er hun hos deg allerede? :)

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits