Fantastisk, bare Egil...

Som sikkert mange har fått med seg har Susanne Sundfør trukket seg fra Spellemann-nominasjonen fordi hun liker ikke at menn og kvinner blir nominert hver for seg. Jeg syns dette er noe tull og syns bare at Sundfør er sær, lite ydmyk og fryktelig utakknemlig. Skulle jeg bli nominert til denne prisen noen gang, hadde jeg vært kjempetakknemlig for å bli satt pris på i norsk musikkbransje - det skal man jaggu ikke ta for gitt, det er ikke et lett land og lykkes som artist i.Men nå i dag har det altså kommet en fantastisk respons fra en av hennes mannlige kollegaer, les saken i vg her.
Siterer VG:
Nå følger Egil Hegerberg etter, og har skrevet denne begrunnelsen på sin egen blogg:

"Jeg, Egil Hegerberg (40 år) fra bandet Bare Egil Band, ønsker med dette å bekjentgjøre at jeg trekker meg fra nominasjonen til årets tekstforfatter i Spellemannprisen i og med at jeg er nominert sammen med en rekke kvinnfolk.

Alle vet at kvinner leser mer, er mer pliktoppfyllende og har høyere krav til egne prestasjoner og dermed har et solid fortrinn som tekstforfattere. Noen av dem behersker sogar britisk! De har også visse fysiske fortrinn"

Egil skriver også at han nå håper på mye PR og at han håper at han kan melde seg på igjen hvis det ikke blir noe oppstyr rundt stuntet hans.

Jeg bare digger dette! Sier bare; Susanne Sundfør har en fan mindre og Egil Hegerberg har fått en fan til.

Ellers nærmer det seg farlig fort en fødsel her! Var hos legen i dag og de vil mest sannsynlig sette meg igang ved 37 fullgåtte uker, og det er bare en drøy uke til..! Jeg har økte gallesyrer i kroppen og det er visst ikke bra. Så er ofte hos legen, men har det veldig fint og må bare følge nøye med på at det er mye liv i magen. Og det er det :)

I kveld skal jeg gjøre noe jeg ikke har gjort på lenge og ikke kommer til å gjøre på en god stund heller! Jeg skal på date :) Med mannen min altså ;) Vi skal ut og spise og på kino :) Gleder meg! Johannes koser seg hos bestemor og bestefar i Halden, han har med sovepose og film og har bestilt pannekaker til middag og popcorn til filmkveld :) Han gleder seg veldig til å bli storebror!

Ønsker alle lesere en strålende helg!

4 kommentarer

Tove

21.jan.2011 kl.17:50

Ja enig med deg. Dette virker litt sært og utakknemlig. For en musiker må jo dette vare en flott måte å bli hedret på og markere et synspunkt kan man jo gjøre på andre måter.

Alexandra Jacobsen Lorentzen

21.jan.2011 kl.18:00

ha en fin helg! :)

Torstein

22.jan.2011 kl.20:44

Egil Hegerberg har mye festlig å komme med, ja. Slett ikke dum den der.

Lykke til med fødsel! Håper virkelig det går bra med dere alle.

Størstepia

23.jan.2011 kl.10:07

SÅ herlig han Egil er. Morsomt stunt:-)

Og garantert noe de fleste husker:-)!

Oj da, får håpe at alt går bra med baby i magen!!

Her har hodet festet seg, så teknisk sett kunne jeg føde når som helst mener JM.

(Tror ikke noe på det da, hehe, værre om man går over liksom..)

Masse lykke til iallefall!!!

Håper dere koste dere på date - det gjør man altfor skjelden!!

Klem fra størstepia

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits