Mandag igjen og det er greit det altså

Helgen var strålende. Ikke hver dag man pynter seg i galla, overværer en prisutdeling og sover på hotell :) Jeg var en av 3 nominerte til årets Frederikpris og jeg visste jo hvem som kom til å stikke av med den! Jan-Erik Fjell har skrevet "Tysteren" og har allerede gjort seg veldig bemerket på landsbasis. Gratulerer med velfortjent pris, Jan-Erik! Jeg gleder meg til å lese boka.

Jeg dristet meg til å fremføre en særdeles fersk låt på lørdag. På fredag jobbet jeg i hjemmestudio med radioreklame, (gøy!) det var min første bestilling fra hjemmestudio med ny mikrofon (juhu!) - se på den a. Fin?

Reklame for plastisk kirurgi i Arendal. Hehe ;)
Etter det kunne jeg endelig starte med å samle idéene til den nye låta. Og jeg rakk det! Akkurat før jeg skulle dra på lydprøve på City :) Var veldig spent på lørdag da jeg skulle fremføre den under middagen... Alltid skummelt med ny låt, kjenner den liksom ikke ennå..! Men det gikk veldig bra :) Hadde det veldig koselig under middagen og moret meg under showet.
Fikk høre en syyyykt bra vokalist jeg ikke har hørt før. Tina Zachariassen - hørt om henne? Hun og en kar gjorde en sinnsyk kul låt der alt stemte - jeg ble skikkelig fan! Gleder meg til å høre mer om dem.

Og nettopp det - jeg stod og pratet med dem etter showet og da avbryter en stor, skalla utkaster meg med følgende: "Miss Snakker Mye - nå må dere se og komme dere ut av lokalet!"
Jeg ble så sykt fornærma..! Hva med å si: "Unnskyld, nå må dere forlate lokalet" - det er da selvfølgelig greit..! Åååå, folk som bare har bestemt seg for å være drittsekk fra første stund irriterer meg grenseløst.

Nå skal jeg jobbe et par uker før jeg har planer om å ta en liten fødselsperm. Det er så sprøtt! Gikk liksom opp for meg nå i dag at det å bli tobarnsmor nærmer seg farlig fort..!

Også hopper jeg (igjen) glætt over til noe annet! Jeg har jo sett alle Friends-sesongene sånn cirka ørten ganger. Derfor syns jeg det er så rart å se lille Joey nå..! Se så gammal han har blitt a....Sånn var'n før vettu:Fant det her.
Jeg vil være ung, jejejejeje! Og det er jeg jo foreløpig, så da nyter jeg det sålenge ;)

Én kommentar

Marlene Isaksen :)

18.jan.2011 kl.10:36

- Tusen takk :)) Den har jo vokst -litt- da :-p

Vi tar gjerne imot det vi kan få vi, Maria! <3

Setter pris på det :)

Dere får bare be oss en dag, for ellers blir det bare snakket om :-p

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits