Ille morro da....

Må bare først legge ut noen bilder fra forrige konsert vi gjorde med bandet! Favorittfotografen over alle fotografer var på konserten og tok flotte bilder :)
Jeg snakker selvfølgelig om fotograf (og pianist! Han spiller litt på noen av låtene på plata mi :))
ANDREAS ULVO!


Her ser vi også magan! :)Konserten fant sted på Herr Nilsen i Oslo, 22.11.2010 :) I bandet - som alltid: Meg selv på piano og tralala, Terje Engen på trommer, Jan Olav Renvåg på bass og Torbjørn Raae på gitar, evt. rå på gitar som han selv liker å si ;) (og det er greit, for han er jo det)

Så over til noe jeg syns er fryktelig moro hvertfall..! Som sanglærer og sanger syns jeg dette er over gjennomsnittet artig. Kan jo kjenne igjen frustrasjonen man blir fylt med når man ikke får det til..! Og det må være en hysterisk morsom elev å ha dette her, hun gir hvertfall ikke opp! Prøv og prøv - igjen!

2 kommentarer

Marlene Isaksen :)

06.jan.2011 kl.13:20

Fine bilder fra konserten! :)

Var veldig hyggelig å se dere istad, du er så flott! <3

Stor klem <3

Størstepia

07.jan.2011 kl.23:14

Så herlige bilder av deg - moro å se andres babymage også:-)

Sv; Nei, jeg fødte 1 1/2 time før terminen sist, så jeg regner med at denne også kommer sånn ca rundt terminen. Har egentlig 26. feb, men sier 1. mars i hodet mitt, så blir jeg iallefall ikke skuffa!:-)

Bare 50 dager igjen nå (49 på deg:-), godt at tiden går fort:-)!!

Gikk du over med førstemann da??

Klem fra størstepia

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits