GOD JUL :)

Nå kan vel denne freden senke seg :)
Nissen kommer snart og fyller julestrømpa på peisen, Love Actually går på TV, lillegutt sover søtt og gleder seg til morgendagen, alle gavene er pakket inn og huset er julepynta fra topp til tå.

Desember har vært fin på mange måter, med vakkert og kaldt vintervær som riktignok ga meg tidenes forkjølelse/bihulebetennelse - men nå er den neeesten borte og det er fantastisk :)

Har sunget litt her og der, ikke for mye (og det var jo flaks, for hosting og synging lar seg ikke kombinere så forferdelig bra). Jeg var gjest på TV Østfold, det kan du se her hvis du vil ;)

Søndagen som var sang jeg sammen med Marianne Antonsen i Østre Fredrikstad kirke, var dødsnervøs siden jeg BARE hosta den dagen, men det gikk! :) En ære å stå på scenen med henne.

Magen vokser og vokser og det er nesten ikke til å tro at min datter ligger inni der :) Hun får høre masse fin musikk der inne og broren hennes gleder seg til hun kommer ut i februar :)

Meg og magen ønsker riktig god jul!Og min førstefødte lille nisse vil også ønske riktig gooooood jul!

GOD JUL :)

4 kommentarer

Silje Amalie

24.des.2010 kl.00:05

Kos deg i julen!

Tone

24.des.2010 kl.01:00

God jul <3

Torstein

25.des.2010 kl.02:48

Merry Christmas!

Størstepia

26.des.2010 kl.13:23

Håper dere har hatt en flott jul hittil og at du er i bedre form!!

Her vokser også magen, masse spark og liv der...

Blir spennende å se om vi ligger på sykehuset sammen i slutten av februar?!?!;-)

Ha en fortsatt flott romjul!

Klem fra størstepia

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits