Skippertakførjulsblogginnlegget!

Jeg har ikke blogget på veeeldig lenge, det derre døgnet har fremdeles bare 24 timer, gitt! Derfor byr jeg nå på et skikkelig saftig blogginnlegg for å ta igjen litt :)

Søndag 28.11. var jeg gjesteartist på en flott konsert i Petri-kirken med gospelkoret Joy. Det var veldig hyggelig :) Her er litt av den konserten! Jeg sang mest på slutten av konserten og da var batteriet på kameraet til han som filma tomt. Men på 2:18 er det en liten smakebit på "Will you be there" (Michael Jackson) der jeg er solist med koret :)

Dagen etter det dro vi på en etterlengtet sommerferie! I sommer hadde vi fullt opp med flytting, oppussing og plateslipp og det ble liksom aldri noe ferie. Så en tur til mammas nye leilighet i Tyrkia gjorde virkelig underverker!

Babyen i magen vokser og sparker masse :)

Johannes storkoste seg på ferien og syns det var skrekkelig kaldt å komme tilbake til Norge igjen. Det synes jaggu mamman og pappan hans også!

Her hjemme var det litt småkaos som vi ikke rakk å rydde før vi dro. Litt jobbing å ta igjen også, men snart er det juleferie :)

I morra skal jeg på intervju med TV-Østfold og skal finne en fin julesang og synge der :)
Hvilken julesang er din favoritt?

Håper opptaket blir fint, så jeg kan legge ut en liten julemusikkvideo :)

Jeg fant denne på youtube, meg og Jardar synger "Duett" på Beat for Beat i høst!

Var en smuuule gira der, så ikke alle toner er heeeelt perfekte, akkurat..! Men litt menneskelighet har ingen vondt av :)

Apropos duett! Jeg skal synge julen inn med denne fantastiske dama og jeg gleder meg veldig!Altså - Marianne Antonsen sin årlige julekonsert "Soulful Christmas" i kirken i Gamlebyen.
Søndag 19. desember kl. 18:30 - kom a! Jeg skal synge litt alene og forhåpentligvis noe sammen med henne :)

Billetter kan du bestille av Inger Apenes på tlf 922 38 104, eller hos Agape Gamlebyen på tlf 479 26 388.

Med ønske om en fantastisk førjulstid!!! Skal ikke gå så lenge mellom hvert blogginnlegg igjen, altså :)

Og husk - den perfekte julegaven finner du her ;)

Én kommentar

10.des.2010 kl.12:07

Jeg liker veldig godt Mary did you know. Den finnes også med norsk tekst.Jeg har mange favoritter og det er stadig nye jeg har dilla på vært år. Tyrkia så herlig ut:) Hilsen fra Elin

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits