Skulle ønske jeg kunne være med på Beat for Beat hver fredag!

Utrolig kult å se episoden jeg har ventet hele høst på ;) Jeg hadde det virkelig så fantastisk gøy og skulle ønske jeg kunne gjøre det hver fredag. Men da hadde jeg vært konstant høy på lykke og det er jo kanskje ikke helt sunt. En ære å få være på lag med dødsbra Jardar Johansen :) Håper vi får muligheten til å gjøre masse konserter sammen! Nye Jan Werner og Bettan..? ;) Utrolig kult å synge "Duett" med deg, Jardar :)Kjempeflott liten omtale på nrk.no - sjekk den ut her!

Hvis du har lyst til å se denne Beat for Beat episoden, kan du se den på nett-TV her :)
Tusen takk til alle nye og gamle blogg- og facebook-venner for kjempekoselige tilbakemeldinger!!!

Nå ligger også "Barneøyne" på youtube! Denne er altså spesialskrevet av Tom Rohde-Moe til 12 Mill Race - Fredrikstad på sitt beste
Jeg synger sammen med Harry Sagstuen og barnekoret mitt, Soulkids :) Enjoy! Og bli med og gi!

Og hvis du vil sjekke ut debutplata mi er det også veldig hyggelig! Bestill god gammaldags plate eller nymotens mp3 :)

10 kommentarer

kristine&kristin

06.nov.2010 kl.00:26

kjempe fin blogg, stå på :)

Med andre ord

06.nov.2010 kl.00:35

Du var fantastisk, Maria! *mektig imponert*

Tove

06.nov.2010 kl.08:26

Ventet spent på å se deg hele høsten og endelig var du der. Synes du var kjempeflink. Desverre fikk jeg ikke sett hele for jeg skulle ha med meg litt av x-factor også, men skal klikke meg inn på linken.

Idunn

06.nov.2010 kl.11:33

Jeg så deg! =D Det var veldig tydelig at du koste deg, og jeg syntes spesielt duetten med Jardar ble skikkelig fin ;D Ellers begynner jeg å bli ganske så overbevist om at det er umulig for deg ikke å være god når det kommer til musikk =P

Utover det fikk jeg sånne gode frysninger av "Barneøyne" - håper pengene kommer flagrende. Om jeg noen gang får meg jobb skal jeg definitivt gi litt selv også.

ems

06.nov.2010 kl.12:39

Ååh.. Jeg sitter å ser på deg nå, mamma tok opp for meg! DU ER SUPERFLINK!!!

Morten H

06.nov.2010 kl.16:30

Gode gud, jeg så deg på beat4beat i dag (tatt opp) og det slo meg ikke før jeg hadde googlet litt at det var du som var med på hitmaker. Jeg er SÅ glad for at du har fått gitt ut skive for jeg elsket busy fra sekundet du begynte å synge. Har hørt på busy utallige ganger de siste årene.

Masse lykke til og måtte det komme masse masse musikk fra deg i fremtiden!.

Tusen takk! :)

margrethe

06.nov.2010 kl.18:38

Jeg fikk sett deg på reprisen i dag. Kjempe flott. Du er super dyktig. Jeg er stor fan!!!!!! Koste meg gjennom hele programmet.

Merete S. Olsen

06.nov.2010 kl.21:59

Stemmen din er fantastisk og du tok nok pusten fra mange i duetten med Jardar.

Jeg ble betatt av den flott kjolen din. Er det lov å spørre, hvor har du kjøpt den? Hvilket merke? Spesialsydd? Aldeles vakker!!

Lykke til med din musikalske framtid! Håper vi får høre mye fra deg:)

Johanne

07.nov.2010 kl.22:09

Hei Maria !:)

Jeg datt helt av stolen på fredagen! Har venta på den fredagen i evigheter ;) Freddy ler av meg som er blod fan! Men jeg trur han fikk litt hakeslepp selv ;) Du har en utrolig fin stemme! Nyyydelig!
Hei Merete!

Kjolen er fra Odd Molly :) Og et underskjørt som jeg ikke husker hvilket merke... Klærne er fra Dorothea Klær og interiør på Mosseporten :)

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits