Gi en DRÅPE!

Ny singel er ute nå! :) Skal en tur til Radio Prime i Moss og Fredrikstad i løpet av uka og snakke litt om den og om det at jeg skal på Beat for Beat på fredag :) I uka som gikk skrev jeg jo det - jeg skal på Beat for Beat NESTE fredag, mange mener visst at det betyr "førstkommende" - jeg mener neste, altså først kommer en, det er ikke den, men neste. Fort gjort å misforstå hverandre ;) Men nå førstkommende, altså denne fredagen, den som kommer nå på fredag - DA skal jeg på Beat for Beat. Det blir kult :) Ivar Dyrhaug er kjempesøt og snill og grei og han og jeg ble skikkelig bestiser, assa.I helga var jeg så heldig å få være med å synge på 12 Mill Race sin kick-off på Røde Mølle - det ble en flott konsert! Kan Fredrikstad samle 12 millioner kroner i løpet av 2011? Vær med og gi!!! Det som kanskje bare er en dråpe for deg er et hav for noen andre! :) Låta "Barneøyne" er skrevet av Tom Rohde-Moe, den blir snart lagt ut på nett for salg, skal linke til det når den er ute :) Den er kjempefin! Harry Sagstuen og meg selv synger duett og det flotte barnekoret mitt Soulkids synger med oss på refrengene. Gleder meg til å vise den til dere! :)

6 kommentarer

Tone

02.nov.2010 kl.23:53

Gleder meg til å se deg på TV :) Jeg var en av de som misforstod og satt klar fredag som var ;)

Størstepia

05.nov.2010 kl.20:57

Så kjempemoro å se deg på Beat for Beat!

Fikk frysninger av "True Colors" versjonen din!!!

Håper du har en flott kveld!

Klem fra størstepia

Ingrid

05.nov.2010 kl.21:00

Kjolen du hadde på deg på programmet var helt nydelig! Hvilket merke var det? Ønsker meeg! :D

Kristina

05.nov.2010 kl.21:46

Så utrolig flink du var på "Beat for beat". Så rolig og behagelig personlighet, og nyyyyydelig sangstemme! Skulle ha tatt sangtimer hos deg, ja.... :)
Tusen takk for kjempekoselige tilbakemeldinger, dere!!! :)

Ingrid: Kjolen jeg hadde på meg er fra Odd Molly :) Den er helt nydelig :)

Hestia

06.nov.2010 kl.05:38

Det var ikke bare kjolen som var nydelig... Hele du var nydelig.

Kjempeflott opptreden i Beat for beat

-klem-

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits