Z

Krasja i en fjellvegg i dag. Det gikk bra. Er veldig glad for det. Jobber litt for mye for tiden. Er ikke så glad for det. Ser ikke sønnen min nok :( Bruker uvanlig lite utropstegn nå.

!

Bare ett. Pleier å ha utropstegn i annenhver setning. Ikke bra.

Jeg har begynt å få en syyykt stor mage. Hvor svær skal jeg bli liksom? Den babyen skal jo kose seg inni der helt til slutten av februar... Hjelp. Tror hun koser seg da :) Sparker masse.

I dag har jeg vært på premieren på Narnia, Teaterkråkene setter opp den på Parkteateret i Moss, jeg er sangpedagog på den oppsetningen. Er skikkelig stolt av dem, utrolig flott forestilling. Løp og kjøp! (der se! Utropstegn nr. 2! Eller 3, hvis man teller med det etter "2")

Jeg har også vært i studio i dag og sunget på en sang som skal på 12 Mill Race plate - det blir fint! (Kanskje blogging hjelper - utropstegnene kommer som perler på en snor her)

I helga skal jeg være solist på Sacred Concert (Duke Ellington) med 90 korsangere fra Parenti Vocalis og Moss korforening og Bajazz Bigband - det tror jeg blir bra :)

  • Lørdag - Mortensrud kirke kl. 16:30
  • Søndag - Jeløy kirke kl. 18:00

I morra skal jeg også synge en trall på Storbyen i Sarpsborg! Er du på shopping rundt klokka 12, kom gjerne og hold meg med selskap :)

z

zz

zzz

3 kommentarer

Tove

23.okt.2010 kl.08:39

Bra det gikk bra, ikke bare bare å krasje inn i en fjellvegg. Ja disse babyene vet å kose seg vet du, og plass må de jo bare ha. Lykke til videre med graviditeten, februar er jo ikke så lenge til!

Størstepia

24.okt.2010 kl.16:50

Huff da, det hørtes ikke helt bra ut! Godt at det gikk bra med krasjen!!!

Husk å ta vare på deg selv oppi all jobbingen, man må høre på kroppen når man er gravid. Vet at det ikke er lett altså, for jeg skal egentlig jobbe 50 %, men klarer ikke gå hjem fra jobben når jeg skal. Skal jo BARE gjøre litt til :-)

Ser at magen din vokser også, moro å se:-) Det gjør den her også, og den er litt større nå enn den var i forrige graviditet:-)

Var dessverre ikke her nede igår, da vi var i Oslo og Fetsund for å bytte dekk og besøke noen venner. Får liksom aldri rotet meg til å sett deg synge jeg:(

Når skal du på Beat for Beat forresten?? (Eller har du kanskje vært?? Jeg er dårlig på å se på tv'n på fredagene egentlig:()

Håper du har en fin søndag og at du koser deg med synging i Jeløy kirke!

Klem fra størstepia

Vicci

25.okt.2010 kl.23:56

SÅ moro :)

Lillesøsteren min er med i Narnia, så skal dit å se forestillingen på fredag :)

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits