Bamse er tilbake fra blodgiverstafetten!

Johannes var så glad for å hente bamse i Oslo i går :) Røde Kors og "Løp for livet" hadde stand utenfor Oslo S (ved den tigern vettu) og der sang jeg en låt og det var litt taler også fikk endelig Johannes bamsen sin etter den lange ferden fra Trondheim til Oslo :) Bamse har vært med på så mye spennende, til og med hilst på kronprinsen! Johannes har fått hilsen fra prinsen sjæl i en bok som har vært med Bamse på tur! Kult!

Johannes måtte teste litt lyd før mamma skulle synge!

Bamse måtte også ha på belte!Vi er så glade for å ha fått være med på "Løp for livet" - det å snu Johannes sin sykdom til noe positivt er veldig fint for oss også! Gi blod - redd liv! :)

I dag var vi på bondegård!Vi fant en mus.

Men den var død.

Så vi la den i en kopp.

Jaja.

Over til noe helt annet! Jeg ELSKER denne karen! Ikke sånn som jeg elsker min mann og sønn og sånn - men jeg ELSKER denne mannen! Fantastisk artist, fullkommen. Jarle Bernhoft, min damer og herrer. Enjoy :)

10 kommentarer

Jonas Nikolai

10.okt.2010 kl.21:58

Sønnen din må være verdens søteste.. lurer på hvem han har det fra? :- )

sara børresen

10.okt.2010 kl.22:11

Så det på nyhetene, han er ille vakker da :)

Inger Helene

10.okt.2010 kl.22:26

utrolig bra, og så søt sønn du har! Skal gi blod når jeg blir gammel nok :)

tonje eide

10.okt.2010 kl.23:21

så stilige bilder ^^

♥Lisa

10.okt.2010 kl.23:26

tnå ! så utrolig søt han er :)

heleneblack

10.okt.2010 kl.23:52

kjempe søt han er da: )

Tone

12.okt.2010 kl.12:42

Flott sak dere er del av Maria! Jeg skulle ønske jeg fikk gi blod, men de vil ikke ha meg :( For alvorlige allergier. Klem til deg og familien

Med andre ord

14.okt.2010 kl.13:12

Johannes er så utrolig skjønn... Fikk omsider lest reportasjen i Kamille og fikk vite mye som var nytt for meg. Han er jammen tapper og dere har hatt mang en stri tørn. Jeg er ydmykt imponert over hele familien! Lykke til videre.

Vakker musikk av Jarle Bernhoft, forresten.

Klem fra meg!

Ling

18.okt.2010 kl.21:10

Hei!

Noen kollegaer tipset meg om reportasjen i Kamille, hvor jeg leste om sønnen din. Jeg har en datter på 4 år, men fyller snart 5, som har den samme sykdommen som sønnen din. Har lenge trodd at hun var den eneste i Norge. Min datter var bare 5 uker gammel da hun ble så dårlig at vi havnet på sykehuset. I reportasjen står det at han er inne hver femte uke for blodoverføring, får han også Desferal bare når dere er inne på sykeus? Hadde vært morsomt å komme i kontakt med deg, evt gjennom mail ;-)

Det var fint at dere fikk "fronte" blodgiverstafetten! ;-)

Maria Mohn

18.okt.2010 kl.21:17

Jeg vil gjerne maile med deg, Ling :)

Send meg gjerne mail på mariamohn@hotmail.com

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits