En spennende fredag!

I går var det premiere på It's Swingtime! Fyttikatta så BRA det var. Jeg kjedet meg ikke et sekund! Forestilling på Blå grotte i morra lørdag kl. 20 - du burde VIRKELIG vurdere å dra, jeg har ikke kost meg sånn på LENGE!

I dag har jeg startet dagen hos en skjønn frisør hos Adam & Eva i gågata :) Jeg ble så fin på håret! Også måtte jeg ut i vinden også ble det litt slapt da jeg endelig var klar foran TV-skjermen noen timer senere. For før det skulle nemlig Johannes møte bamsen som er på blodgiverstafett! Johannes hilste på ordføreren og fikk kjøre bil rundt i byen med den. (uten tak - det gjør sitt med håret;))

Johannes var så flink! NRK Østfold lagde sak på det, kjempefint innslag på nyhetene nå i kveld :) Linker til det når det blir lagt ut :) Satt akkurat og så på Nytt på Nytt nå og der brukte de faktisk et klipp fra denne stafetten, da bamsen møter kronprinsen - de hadde en heelt annen vinkling da, så klart.Så bar det videre til videoopptak av promofilm (tunga rett i munnen!) for et nytt produkt - digital bankboks, der jeg altså presenterer dette produktet på nett.


Jan Kraft lånte ut studioet sitt og tok som vanlig masse kule bilder :)

En time i sminke (flinke, søte makeupartist Sølvi Strifeldt), finne klær, finne smykker, stille lys, lade kamerabatteri, pugge tekst, spise, tisse, låse seg inne - ja, det tok sin tid..! Det skulle bare være et par setninger, men det var maaange scener med laaange setninger om hardisker og krypterte e-poster og lagring av digitale dokumenter og..  ...jadda!!


Frustrert! (Foto: Valkoinen&Kraftimage)

Klokka løpte fra oss og når det var 10 minutter til gjester sto på døra hjemme og det fortsatt var haugevis av scener igjen - da begynte panikken å spre seg. Og i tillegg hadde jeg glemt at jeg hadde sagt til pappa at han bare kunne komme en time før for hjemme hos oss var det folk i fleng! Så han sto jo en time utenfor tomt hus og ringte meg ørten ganger, fram til resten av gjestene kom og de fant et åpent vindu å klatre gjennom. For Ollis og Johannes var nemlig i radiointervju i forbindelse med blodgiverstafetten.

Men det var ikke annet å gjøre enn å sette på maska og SMILE og gjøre så godt man kan!

(Foto: Valkoinen&Kraftimage)

Så ved å droppe noen scener og legge inn noen ekstra gir ble vi faktisk ferdige til slutt. Puh! Skal bli gøy å se dette når det kommer på nett :)

Sprang ut i bilen og hadde SELVFØLGELIG fått bot :( Av en eller annen grunn tenkte jeg at det var lørdag i dag og at jeg ikke trengte å betale etter klokka to. Bummer. Dette er en av de stunder jeg må spille denne igjen for å minne meg selv på noen ting ;)
Vel hjemme ventet middag og gjester. Så da var det godt å senke skuldrene, skal jeg si deg :)

God helg!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits