Påkjørt bakfra i kveld. Men de kjøpte plata ;)

Denne helgen har vært innholdsrik..! I går spilte jeg og Ollis i en vielse til en barndomsvenninne. Jeg sang en låt først og til slutt overrasket bruden alle med å synge solo til sin rykende ferske ektemann. Herlig! Nydelig par! Gratulerer, Victoria og Espen.Fotograf er Jan Kraft som også tok noen bilder av meg tidligere i høst! Kjempeflink fotograf!
Ikke sant? :)

I dag har jeg vært i Oslo med barnekoret jeg dirigerer - Mølla Soulkids! Først sang de 3 låter på gudstjeneste i Zoékirken, Egil Svartdahl talte - han er rett og slett bare en fantastisk kar! Det går bare ikke an å ikke like han :)
Soulkids klarte seg utmerket, gjorde en fantastisk opptreden og bandet spilte dødsbra!

Etter dette gjorde vi oss klare for Oslo-tur. De skal nemlig synge på Unicefs humorgalla på TV-Norge i morra kveld! Direkte! Programmet starter 20:30, de skal synge mot slutten, mellom kl. 22 og 22:30 :) De synger "Hold on" sammen med Måns Zelmerløv. Her er Måns med et barnekor i Sverige. I morra er det Soulkids sin tur!!!

I dag har de altså øvd til dette. Det var mange spennende overraskelser... De skal synge sammen med et annet barnekor fra Oslo og rett før de skal på scenen for å prøve gjennom for første gang står plutselig en av "mine" kids og blør ufattelig mye fra nesa. Da hadde altså en fra det andre koret vist han hvordan man later som om man slår noen i ansiktet også hadde han visst ikke latet som likevel..! Det var visst ikke meningen, men herreminhatt for en utrolig dustete lek!!! Så stakkars gutten, fikk seg en kraftig en midt på trynet og vi rakk akkurat å stoppe den voldsomme blødningen og vaske han før han gikk på scenen. En skikkelig tapper kar!

Når vi endelig var ferdig med prøvene etter forsinkelser man må regne med kunne vi peile nesa mot Fredrikstad igjen. Og etter en tankepause (da mener jeg bensin, ikke sånne tanker i hjernen) der unga også fikk litt sukker-påfyll og da vi var neeeeesten hjemme - da ble vi selvfølgelig påkjørt bakfra. Noen biler stoppet uventet og det kunne blitt en heftig kjedekollisjon, men undertegnede klarte akkurat å stoppe. Men - det gjorde altså ikke de bak oss. De var så lei seg og veldig hyggelige. Det er så fort gjort å krasje..! Kjipt. Godt at alt gikk bra, jentene i bilen min syns vel egentlig at dette bare toppet turen.... Ikke store skadene på bilene og ingen skader på menneskene, heldigvis.
Jentene syns det var ekstra stas at plata mi var til salgs på bensinstasjonen der vi stoppet for å skrive skademelding og de passet på å reklamere for plata til alle kundene som skulle inn på bensinstasjonen. De lagde heiarop til og med ;) M-A-R-I-A - MARIA! Herlig ;)

Og de som kjørte på oss bakfra - de kjøpte plata ;) Så da var det kanskje greit å krasje litt i kveld?

Klikk på coveret hvis du vil kjøpe plata! Link til platekompaniet :)
Det er helt greit hvis du ikke krasjer i meg først, skademelding tar så lang tid å fylle ut ;)

3 kommentarer

BellaHopePedersen

03.okt.2010 kl.23:32

Haha , kult =)

Sykt heldig som har egen plate ! =)

ïngrun

04.okt.2010 kl.00:20

heldigris!

benedikte/soukids:)

05.okt.2010 kl.21:01

hei Maria....:)

du huska heiaropet vårt til deg ja:P:)

jeg har også kjøpt plata di nå:D

kult at du skriver om bilturen, husker det SÅÅÅÅ godt:P:P:D

hehe det var kuult!!1:D:D

men også litt kjiipt da:P:D

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits