Løp for livet!

Johannes var veldig flink i helga :) En hektisk dag ble det med mye reising på en dag, Johannes syns det var veldig spennende, men også litt skummelt å fly. Han sendte bamsen på en lang og innholdsrik reise gjennom landet for å verve flere blodgivere! Johannes lever på grunn av at andre gir blod, han får blodoverføring månedlig. Vi syns det er en ære å få fronte denne saken :)

Les mer om å gi blod her!

I dag har jeg vært i den nye leiligheten til broren min for å tegne mønster på en vegg (Noen vil kanskje si: "Hvor dum går det an å bli, man får da tak i tapeter helt likt det der!" Men broren min syns det er kult at jeg tegner det og jeg liker å tegne) Må innrømme at det tar liiiiitt lenger tid enn jeg tenkte...! Men tror det blir fint til slutt..! Det skal være svart inni treet og med greiner over hele.
Hundremeterskogen!I kveld har jeg vært på korøvelse med barnekoret mitt, siste øvelse før de skal opptre på TV-Norge på mandag! På Unicefs humorgalla :) De skal synge med Måns Zelmerløv, direkte :) Det blir veldig spennende! Så de var temmelig fulle av forventninger i dag. De fikk ordne meg på håret og fikk overtalt meg til å gå sånn resten av øvelsen.

Fin?

8 kommentarer

Malin

28.sep.2010 kl.23:28

Hihi! Så søt du er!

Tone

28.sep.2010 kl.23:48

Herlig Maria! :D

iselinGoingForIt

29.sep.2010 kl.01:22

Kom og gjør sån på veggen min og :D

Fotograf Ida Linge

29.sep.2010 kl.17:24

hei igjen, fikk med meg kamille intervjuet - fin lesning, håper alt står bra til med den lille:)

Ina

30.sep.2010 kl.00:01

du er gull du!

Kristine

02.okt.2010 kl.19:24

Så fin blogg du har Maria! Og masse fine bilder, av både deg og Johannes. Har meldt meg som blodgiver, og venter bare på å få gi til de som trenger det. Gøy å se at du tegner på veggen, elsker selv å være kreativ. Syns det er godt å se de som gjør kreative ting fordi det er personlig, ikke fordi man kanskje får kjøpt lignende som går raskere! Kommer til å følge med fremover ;)

Kristine

benedikte/soukids:)

05.okt.2010 kl.20:58

hei Maria....:)

du huska heiaropet vårt til deg ja:P:)

jeg har også kjøpt plata di nå:D

kult at du skriver om bilturen, husker det SÅÅÅÅ godt:P:P:D

hehe det var kuult!!1:D:D

men også litt kjiipt da:P:D

hanna jtg

08.okt.2010 kl.16:45

Hehe, så utroolig flink du var til å tegne på den veggen, kom å gjør det på min vegg også!

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits