Kamille, Dagbladet, radio, friluftsliv, pizza og rennende nese = FREDAG

I dag ble det en spennende dag for Josefine. - Sikkert! Og for meg og gitt..!
Først stod jeg opp klokka seks for å rekke morgensending i P1 - jeg skulle være gjesteprogramleder sammen med HC Andersen i NRK radio Østfold :) Det var veldig gøy og koselig! Er så fascinert av hvordan disse radiofolka klarer å være helt kule og rolige der de har 7 sekunder på å si en setning - alt er så perfekt planlagt og skal gå så knirkefritt for at det skal høres bra ut på radio..!

Etter dette dro jeg rett til bensinstasjonen for å kjøpe meg et eksemplar av Kamille og Dagbladet! I Kamille var det en 4-siders nydelig reportasje om den lille familien vår og om hvordan vi nesten mistet Johannes da han var baby. Det var sterkt for oss å lese det! Nyyydelige bilder av fotograf Tone Georgsen :)Veldig glad i den lille familien min! Kamille med denne reportasjen finnes i butikkene i de to kommende ukene :)

I Dagbladets bilag "FREDAG" var det en morsom liten sak på siste siden :) Her prater jeg løst og fast om mat og syns det ble en morsom liten sak :)Takk til Live for at jeg fikk lov til å sette hennes fantastiske sjokoladefondant på trykk! Nam :) (ikke så lett å lese på dette bildet, sjekk Dagbladet :))

Ellers har vi vært på sykehuset med Johannes i dag og jeg har undervist 6. klasse i friluftsliv..! (=lek og moro ute på gresset :) Ikke nødvendigvis bare lett - det skal litt til å få til strukturert lek og moro med 30 unger!)

I kveld er jeg og Johannes hjemme alene og vi slapper av i sofaen etter å ha fortært en pizza :) Jeg som trodde jeg skulle få slippe å være forkjøla på en stund må bare tro om igjen - nyser og nyser her :( Så kjører på med masse helsekost-opplegg og c-vitaminer til dessert. Yeah. Det går heldigvis over..! For en liten stund ;)

Goooood fredag :)

3 kommentarer

Charlotte K.

17.sep.2010 kl.20:40

Fine bilder :)

Jannike og Cecilies

17.sep.2010 kl.20:45

herlig!

Mari

23.sep.2010 kl.22:35

kjempefin repotasje i kamille:) pene dama og nydelig familie du har! lykke til videre:)

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits