Gledespike i går - radiovert i morgen

I går ble jeg spurt om å hoppe inn som gledespiken Maggie i Mordmysteriet i Gamlebyen - så jeg hev meg rundt og pugga monologen min i bilen på vei fra A til B. Det ble en smule stressende og over gjennomsnittet spennende i går, men det var veldig gøy :)

Måtte legge ved et bilde av Maggie ;)

I morra skal jeg møte 6:45 i NRK P1 (Østfold) for å være gjesteprogramleder med HC Andersen! Det blir kjempegøy! Skal være gjest helt fram til klokka ni. Skal få velge musikk og skravle om alt og ingenting :) Gleder meg! (bortsett fra det å stå opp TIDLIG da)

I morra trykkes reportasjene om mat i Dagbladet FREDAG og en nydelig mer personlig reportasje i kvinnebladet Kamille :) Gleder meg veldig til å se det på trykk!

I Dagbladet blir det bilde (eller bilder?) som Jan Kraft har tatt, legger ved et annet han har tatt :) Snart halvveis i graviteten allerede nå :)

Jeg er VELDIG glad for at min nye plate har klart å komme seg inn på VG-lista :)
23. plass denne uka! Veldig gøy! :) Den kan bestilles på platekompaniet :) Første opplag ble utsolgt, men nå er nytt opplag på lager! :) :)

Ha en strålende torsdag :)

2 kommentarer

Lindi

16.sep.2010 kl.21:36

Utrolig flott det Jan Kraft bilde!! :) Lykke til som programleder imorgen!

martine mortensen

19.sep.2010 kl.21:06

Kjempe fint bilde:)

Skriv en ny kommentar

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

Maria Mohn - artist, låtskriver og mamma :)

28, Fredrikstad

Jeg er stolt mamma til to vakre barn og jeg jobber målrettet mot det å gjøre sangen til mitt levebrød :) Ga ut plate på eget budsjett i 2010 (Bli med meg) og kom på 6. plass i Idol 2011. Jobber nå med å skrive låter til min neste plate :) Hyggelig at du tok turen hit!

Kategorier

Arkiv

hits